بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش روز دوشنبه سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، جهانگیر شاهینی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: طرح سرشماری عمومی کشاورزی سال 1403 از 12 آبان امسال به مدت 45 روز با همکاری جهاد کشاورزی در مناطق مختلف این استان اجرا می شود.
به گزارش روز دوشنبه سازمان مدیریت و برنامه ریزی ، جهانگیر شاهینی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: طرح سرشماری عمومی کشاورزی سال 1403 از 12 آبان امسال به مدت 45 روز با همکاری جهاد کشاورزی در مناطق مختلف این استان اجرا می شود.
وی این سرشماری را ششمین دوره آن همزمان با سراسر کشور دانست و بیان کرد: سرشماری عمومی کشاورزی به عنوان دومین طرح آماری بزرگ کشور و مهمترین فعالیت آماری بخش کشاورزی است.
شاهینی تصریح کرد: باید از همه ظرفیت های استان از جمله فرمانداران و بخشداران در اجرای این طرح برای بدست آوردن آمار محور پایه و به روز برای برنامه ریزی بهتر در حوزه کشاورزی استفاده شود.
وی با اشاره به فراخوان سرشماری عمومی کشاورزی اظهار کرد: به منظور تامین نیروی انسانی برای اجرای سرشماری، متقاضیان می توانند درخواست همکاری خود را از طریق لینک https://forum.sci.org.ir/amargir-sarshomari/ اعلام کنند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه وبویراحمد گفت: این سرشماری اطلاعات مهمی را از فعالیت های کشاورزی در سطح کوچکترین واحد جغرافیایی ارائه می دهد که فقط با اجرای سرشماری قابل حصول است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد بر همکاری همه جانبه کارشناسان این سازمان برای اجرای دقیق طرح تاکید کرد و گفت: کارشناسان این نهاد در جلب مشارکت حداکثری مردم و بخصوص بهره برداران برای جمع آوری اطلاعات دقیق تر از همه ظرفیت ها استفاده خواهند کرد.
سید علی معتمدی پور تصریح کرد: بر اساس نتایج سرشماری عمومی کشاورزی 1393 تعداد بهره برداران فهرست شده در کهگیلویه و بویراحمد حدود 66 هزار و 600 بهره بردار بوده است.
وی افزود: استخراج درست و به روز فهرست بهره برداران در راستای اجرای دقیق و صحیح اهداف پیش بینی شده نقش مهمی دارد.
معتمدی پور اضافه کرد: در این سرشماری گردآوری آمار مربوط به سطح کاشت و میزان تولید محصولات سالانه زراعی و محصولات دائمی از جمله انواع باغ ها، جمع آوری اطلاعات مربوط به ماشین ها و ادوات مورد استفاده در بهره برداری ها اطلاعات سیستم آبیاری تحت فشار و گردآوری اطلاعات مرتبط با بهره برداران از جمله سن، جنسیت، سواد و تحصیلات بهره برداران استخراج و ثبت می شود.
وی عنوان کرد: گردآوری آمار در خصوص فعالیت پرورش دام سبک و سنگین شامل تعداد ترکیب و جنس گوسفند، بز، گاو، شتر پرورش طیور به روش سنتی کشت گلخانه ای پرورش آبزیان خوراکی سرد و گرم آبی پرورش زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم از دیگر برنامه های سرشماری عمومی کشاورزی 1403 است.
سالانه حدود یک میلیون تن محصول کشاورزی در استان کهگیلویه و بویراحمد تولید و روانه بازارهای مصرف می شود، این استان 270 هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که 160 هزار هکتار آن زراعی است.
براساس آمار رسمی هم اکنون 50 هزار خانوار کهگیلویه و بویراحمد در 270 هزار هکتار زمین کشاورزی به فعالیت مشغولند که حاصل دسترنج این بهره برداران سالانه 972هزار تن محصول است.
مساحت زمین های کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد 230 هزار هکتار است. سال 1393 مساحت زمین های دارای سامانه آبیاری تحت فشار این استان به 23 هزار هکتار رسید.
مساحت مزرعه های آبی استان 80 هزار هکتار است که به این ترتیب بالای 20 درصد زمین های آبی استان به سامانه آبیاری تحت فشار مجهز شده که این میزان هرساله افزایش می یابد. 30 درصد از سهم عمده زمین های آبی در شهرستان بویراحمد متمرکز شده است.
از کل اراضی کشاورزی استان 89 درصد، اختصاص به کشت محصولات زراعت های سالانه دارد و حجم زمین های زیرکشت محصولات دائمی (باغ و قلمستان) محدود و در حد 11 درصد کل اراضی است.
{{name}}
{{content}}