اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان یکی از بازیگران استراتژیک زنجیره فولاد کشور قلمداد می شود که در ماه ها و سال های اخیر در مسیر ارتقای مستمر فرآیندهای تولید و بهبود شاخص های عملکردی گام برداشته است و امروز یکی از پیشگامان تولید آهن اسفنجی کشور در زمینه مدیریت مصرف آب و انرژی به شمار می آید که توانسته است رتبه نخست بهره وری کل عوامل تولید را در گروه فلزات اساسی کسب کند.
این شرکت علاوه بر برنامه ریزی برای بهببود کمی و کیفی محصولات خود، طرح های توسعه ای متعددی را نیز در دستور کار قرار داده است. پروژه افزایش ظرفیت تولید آهن اسفنجی و پروژه چهار میلیون تنی گندله سازی بهاباد، از جمله مهم ترین طرح های توسعه این شرکت در مسیر رشد تولید و تکمیل زنجیره ارزش محسوب می شوند. پروژه گندله سازی بهاباد نخستین واحد تولید گندله سبز در کشور قلمداد می شود و این مسئله جایگاه شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان را در میان پیشتازان ارتقای شاخص های بهره وری و زیست محیطی برجسته تر می کند
صادقیان رویکرد شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در راستای تحقق صنعت سبز را اینطور بیان کرد:
بهره مندی توامان ایران از مزیت های ذخایر معدنی سنگ آهن و منابع گاز موجب شد تا برنامه ریزی توسعه زنجیره فولاد در ایران برخلاف اغلب کشورها از مسیر احیای مستقیم آهن و تولید فولاد به روش قوس الکتریکی انجام و اجرایی شود؛ مسیری که البته سایر بازیگران صنعت فولاد جهان نیز با توجه به الزام به کاهش انتشار کربن و تولید فولاد سبز به سمت آن در حرکت هستند.
در این زنجیره، فرایند احیای مستقیم آهن یک حلقه واسطه اما استراتژیک به شمار می آید که مواد اولیه مورد نیاز واحدهای فولادسازی را تامین می کند که به همین جهت تامین پایدار و باکیفیت آن می تواند متضمن رشد تولید و خروجی صنعت فولاد باشد. در این بین، شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان به عنوان یکی از بازیگران تولید آهن اسفنجی در کشور در سال های اخیر همواره تلاش داشته است تا ضمن حرکت در مسیر رشد تولید، تکمیل زنجیره ارزش و توسعه فعالیت های تولیدی و پیشگام شدن در توسعه صنعت سبز را در دستور کار خود قرار دهد.
رسیدن به دستاوردهایی مانند سطوح بالای کیفیت محصولات، قرارگیری شاخص های مصرف انرژی و آب کمتر از استانداردهای تعیین شده و در نهایت کسب رتبه اول بهره وری کل عوامل تولید در گروه فلزات اساسی، خود مهر تاییدی بر راهبرد شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در مسیر توسعه همه جانبه و رشد کمی و کیفی تولید است.
صادقیان گفت: شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در زمینه مدیریت و ارتقای بهره وری نهاده های تولید اقدامات گسترده ای را در دستور کار قرار داده است. با توجه به اینکه این شرکت در ناحیه ای کویری واقع شده و موضوع تامین و مصرف آب برای آن از حساسیت بیشتری برخوردار است، اقدامات گسترده ای در خصوص به حداقل رساندن هدررفت آب و استفاده بهینه از آن توسط این شرکت انجام شده است که در نتیجه آن ها، مصرف آب کارخانه که در طراحی این مجموعه 1٫5 مترمکعب به ازای هر تن محصول پیش بینی شده بود، امروز به 0٫75 تا 0٫8 مترمکعب رسیده است که به معنای کاهش 50 درصدی مصرف آب در این شرکت است؛ البته اقدام دیگر انجام شده در «فغدیر»، تعبیه مخازن فضای سبز است که آب برگشتی از فرایند در آن ها ذخیره و در آبیاری فضای سبز ایجاد شده در اطراف شرکت مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین در این مجموعه با حذف گردش آب از سیل باکس و تراورز، حجم آب در گردش از 400 مترمکعب به 11 مترمکعب رسیده است و با حذف تیکنر از تبخیر پنج مترمکعب در ساعت جلوگیری می شود.
همچنین در شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با هدف بهبود شاخص های زیست محیطی نیز اقدامات گسترده ای انجام شده است. برای مثال غبارگیر جدیدی در ناحیه کوره طراحی و نصب شده است که ظرفیت دو برابری نسبت به غبارگیر قبلی برخوردار است که این مسئله موجب جمع آوری حجم عظیمی از غبار می شود و شرایط زیست محیطی بسیار مناسبی را در محیط کارخانه ایجاد می کند. همچنین بر روی بخشی از نوار نقاله ای که گندله مورد نیاز شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان را تامین می کند، تاسیساتی به منظور پاشش شیرآهک بر روی گندله های ورودی به شرکت نصب شده است که هدف از این اقدام مرطوب سازی آن ها و به حداقل رساندن کاهش انتشار آلودگی است.
از دیگر اقدامات شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در زمینه بهبود شرایط زیست محیطی می توان به تخلیه و تمیزکاری ادواری و برنامه ریزی شده حوضچه های لجن، سامپ ها و کلاسیفایرها، برنامه ریزی به منظور پیاده سازی طرح مدیریت تفکیک پسماند و تعیین دستورالعمل های مختلف، بهبود بخشیدن و توسعه فضای سبز و لاین کشی فاضلاب داخل شرکت و اتصال آن به تصفیه خانه مجتمع یاد کرد.
شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در سال گذشته به عنوان رتبه نخست بهره وری کل عوامل تولید در گروه فلزات اساسی انتخاب شد که یکی از مولفه های مهم و تاثیرگذار بر این مسئله، عملکرد برجسته این شرکت در حوزه بهره وری مصرف انرژی بود. آمارها نشان می دهد مصرف برق این شرکت به ازای هر تن محصول در پنج سال گذشته، حدود 8٫5 درصد کاهش یافته و به 107 کیلووات ساعت بر تن محصول رسیده است. مصرف گاز این شرکت نیز به ازای هرتن محصول در همین بازه زمانی حدود یک درصد کاهش یافته و به 310 نرمال مترمکعب بر تن رسیده است.
با توجه به شاخص های فوق، می توان به جرات شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان را یکی از پیشتازان مدیریت و ارتقای بهره وری مصرف انرژی در میان صنایع تولید آهن اسفنجی کشور قلمداد کرد. از جمله اقدامات شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در مسیر بهبود بهره وری مصرف انرژی می توان به بهینه سازی طرح اختلاط و ترکیب مواد اولیه و نیز استفاده از نسوزهای مناسب در کوره ها، داکت ها، لاین باستل ها و ریفرمرها اشاره کرد که کاهش مصرف گاز را در پی دارد. همچنین ارتقا و اصلاح تجهیزات در راستای بومی سازی آن ها و بهبود شرایط مصرف هر یک از آن ها بر مبنای بهبود مستمر مصرف انرژی و ارتقای سطح کیفی و استقرار استانداردها و سیستم های مصرف و مدیریت انرژی، از دیگر اقدام های شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان برشمرده می شود که این شرکت را به پیشتاز عرصه مدیریت مصرف انرژی در صنایع تولید آهن اسفنجی کشور بدل ساخته است.
شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان علاوه بر بهبود کمی و کیفی تولید و استفاده حداکثری از ظرفیت های خود، برنامه های گسترده ای را در زمینه افزایش ظرفیت، تکمیل زنجیره ارزش و فراهم آوردن زمینه مناسب برای تولید پایدار خود دنبال می کند. در همین راستا، از مهم ترین طرح های توسعه ای این شرکت می توان به افزایش ظرفیت کارخانه آهن اسفنجی اردکان از یک میلیون تن به یک میلیون و 200 هزار تن اشاره کرد که هم اکنون به بهره برداری رسیده و تاثیر مثبتی را بر عملکرد تولید این شرکت در هفته ها و ماه های اخیر داشته است.
علاوه براین، یکی از پروژه های توسعه ای استراتژیک شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان را می توان پروژه احداث مجتمع گندله سازی بهاباد با ظرفیت چهار میلیون تن در سال دانست که در زمینی به مساحت 150 هکتار در شهرستان بهاباد استان یزد با هدف ایجاد اشتغال، تکمیل زنجیره ارزش و تامین پایدار زنجیره فولاد کشور طراحی و اجرا شده است. نکته حائز اهمیت در خصوص پروژه گندله سازی بهاباد این است که پروژه مذکور نخستین واحد تولید گندله سبز در کشور قلمداد می شود و این مسئله جایگاه شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان را در میان پیشتازان ارتقای شاخص های بهره وری و زیست محیطی برجسته تر می کند.
لازم به ذکر است که احداث و اجرای طرح پیک سایی در قالب پلنت LNG (ذخیره سازی گاز در ماه های مصرف پایین گاز و استفاده از آن در زمان پیک مصرف به ظرفیت 125 تن در روز در کارخانه احیای مستقیم اردکان) و احداث نیروگاه پراکنده برای تولید برق واحد احیای مستقیم اردکان با ظرفیت 18٫8 مگاوات، از جمله دیگر طرح های استراتژیک شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان به شمار می آیند که با هدف ایجاد بستر مناسب برای تولید پایدار این مجموعه در دست اقدام قرار گرفته اند. به جرات می توان گفت با بهره برداری از طرح های توسعه یاد شده می توان انتظار داشت که عملکرد تولید، درآمدزایی و سودآوری شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان تحولات قابل توجهی را در ماه ها و سال های آتی تجربه کند.
برچسب ها فولاد غدیر ایرانیان مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان
{{name}}
{{content}}