دانشجویان در خط مقدم مطالبه گری قرار دارند

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های فارس با اشاره به نقش دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی و بعد از آن تأکید کرد: دانشجویان همواره در خط مقدم مطالبه گری در کشور قرار دارند.

به گزارش ایکنا از فارس، حجت الاسلام والمسلمین حمید مقامی، مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های فارس امروز، 16 مهرماه در نشست نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه های فارس با تأکید بر اینکه دانشجویان همواره در خط مقدم مطالبه گری در کشور قرار دارند، گفت: به منظور توانمندسازی دانشجویان فعال فرهنگی، سیاسی و اجتماعی که بتوانند خط مطالبه گری را دنبال کنند، سومین دوره حلقه های میانی «حامیم» را با حضور 300 دانشجوی منتخب از دانشگاه های استان فارس در مشهد مقدس برگزار کردیم.

وی با یادآوری اینکه حلقه های میانی، مفهومی نوآورانه در عرصه حکمرانی است که نخستین بار توسط رهبر معظم انقلاب در یکم خرداد 1398 در دیدار با جمعی از دانشجویان مطرح شد، گفت: نخبگان متعهد به آرمان های انقلاب اسلامی، باید به دنبال یافتن و ارائه راهکارهای حل مسائل گوناگون ملی به منظور پیشبرد حرکت عمومی جامعه به سوی هدف تمدن نوین اسلامی باشند.

مقامی، یکی از مهم ترین وظایف دانشجویان را شناخت حقایق و جنگ با تحریف ها دانست و افزود: حلقه های میانی مجموعه ای از تشکل های کنشگر هستند که میان دولت و ملت جای گرفته اند و در راستای توانمندسازی آن ها نشست هایی با محوریت جهاد تبیین و با موضوعات «مهندسی فکر و تکنیک های جهاد تبیین»، «حل مسئله در تشکیلات»، «نقشه استعمار برای زنان» و «هم افق با ولی» برنامه ریزی و با استقبال خوب دانشجویان اجرا شد.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان فارس تصریح کرد: برگزاری رویداد ایده پردازی یکی از برنامه های جذاب برای دانشجویان بود که در قالب تیم های چند نفره ایده های خلاقانه ای برای حل مسائل مختلف ارائه دادند و در پایان تیم های برتر معرفی و جوایز ارزنده ای به آن ها داده شد.

وی تصریح کرد: برنامه «شبی با شهدا» همراه با گرامیداشت شهادت شهید والامقام «سید حسن نصرالله»، ویژه برنامه هایی در حرم رضوی، اجرای مسابقات مختلف و فوق برنامه های زیارتی، تفریحی و سرگرمی از جمله برنامه های دوره دختران بود.

مقامی یادآور شد: مرحله دانشگاهی دوره حامیم به صورت گذراندن 8 جلسه حضوری و 10 جلسه مجازی مستند محور و معرفتی و شرکت در اردوی وفاق بود که از بین شرکت کنندگان مرحله دانشگاهی از هر دانشگاه، 10 درصد به مرحله استانی راه یافتند و از بین آن ها نیز 10 درصد برگزیدگان در مرحله ملی شرکت می کنند.

انتهای پیام

نظرات

captcha