برگزاری جشنواره طعم امید3 در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه جشنواره خوراک طعم امید3 - ویژه معلولین- در کرمانشاه برگزار شد.

بهزاد شهبازی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه، امروز(16 مهر) در حاشیه برگزاری این جشنواره در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، بااشاره به همکاری میراث فرهنگی و بهزیستی کرمانشاه در برگزاری این جشنواره، اظهارکرد: جشنواره امید3 جشنواره ای کشوری است که در حال حاضر در سطح استانی و سپس در سطح منطقه ای برگزار خواهد شد و نفرات برتر به بخش کشوری راه پیدا خواهند کرد.

وی افزود: در جشنواره استانی آن که امروز(دوشنبه) در رستوران دایه کرمانشاه در حال برگزاری است، حدود 20 نفر از معلولین استان شامل مبتلایان به سندروم داون، معلولین جسمی حرکتی شدید و افراد نابینا حضور دارند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: سه نفر برتر هر گروه از معلولین شرکت کننده در این جشنواره، به جشنواره منطقه ای آن که به میزبانی کرمانشاه خواهد بود، راه پیدا خواهند کرد.

وی در ادامه گفت: علیرغم اینکه معلولین ما از نظر جسمی در تنگنا قرار دارند، اما سرشار از ذوق و هنر و انرژی هستند و در حوزه های مختلفی فعالیت می کنند.

شهبازی خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره ای علاوه بر اینکه می تواند از نظر گردشگری خوراک به معرفی بهتر استان بپردازد، از طرفی به افزایش روحیه، اجتماعی شدن بیشتر، افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس مددجویان کمک کند.

در این جشنواره یک روزه، حاضرین به پخت غذاهای بومی محلی کرمانشاه همچون خورشت خلال، سیب پلو و ترخینه پرداخته و در پایان با نظر هیات داوران، نفرات برتر به این شرح مشخص شدند.

گروه معلولین جسمی حرکتی شدید: 

ایراندخت فیض سرشار

پروانه امیری

سمیرا نظری چناری

گروه معلولین نابینا: 

مریم مرادی

نازنین فرهنگیان

الهام خوش چهره

 گروه مبتلایان به سندروم داون: 

مرتضی محبوبی

مریم رجایی پور

انتهای پیام

نظرات

captcha