اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
با وجود حمایت های همه جانبه فرانسه از رژیم صهیونیستی، نتانیاهو در حمله به رئیس جمهور فرانسه گفت: «شرم بر شما. با یا بدون شما پیروز می شویم.
به گزارش مشرق ، پایه گذاری مبنای رژیم صهیونیستی را باید در سال های جنگ جهانی اول جست وجو کرد. در سال 1915، یعنی یک سال پس از آغاز جنگ، انگلستان و فرانسه به عنوان بخشی از نیروهای متفقین به این نتیجه رسیده بودند که پیروز جنگ خواهند بود و امپراتوری عثمانی تجزیه خواهد شد. درنتیجه به سراغ برنامه ریزی برای فردای جنگ رفتند. در همین راستا، سرهنگ «مارک سایکس» انگلیسی همراه با یک دیپلمات فرانسوی به نام «فرانسوا پیکو»، در سفارت فرانسه جلساتی را تشکیل دادند.
نتیجه این جلسات، طراحی نقشه سایکس-پیکو باهدف تقسیم منطقه میان انگلیس و فرانسه بود. این دو کشور توافق کردند تا کشور فلسطین را با توجه به موقعیت جغرافیایی، به صورت بین المللی کنترل کرده و برای این منظور، تصمیم گرفتند یهودیان اروپا را اخراج و به فلسطین منتقل کنند؛ تا با اشغال این سرزمین، کشوری جعلی تأسیس شود. تشکیل یک دولت صهیونیست، دو امکان را به انگلیس و فرانسه می داد. اول آنکه از شر صهیونیست های حاضر در اروپا که برای منافعشان مضر بود، راحت می شدند و دوم آنکه با تشکیل چنین دولتی، همواره بتوانند خاورمیانه را کنترل کنند.
بر این اساس، فرانسه به همراه انگلیس، پایه گذار رژیم صهیونیستی است. جدای از حمایت های همه جانبه فرانسه در طول این چند ده سال، حمایت های او از نسل کشی صهیونیست ها در جنگ غزه نیز ادامه داشت.
به گزارش خبرگزاری آناتولی در جولای 2024، فرانسه به تأمین قطعات تسلیحاتی برای اسرائیل ادامه می داد. این کشور اروپایی سالانه به طور متوسط 21.9 میلیون دلار تجهیزات نظامی به اسرائیل می فروشد. طبق گزارش صادرات تسلیحاتی وزارت دفاع فرانسه به پارلمان این کشور در سال 2023، فرانسه از سال 2015 تاکنون حدود 767 مجوز ارسال تسلیحات برای اسرائیل صادر کرده است. همچنین در بین سال های 2014 تا 2022 مجوز صادرات تسلیحاتی برای اسرائیل به ارزش 207 میلیارد دلار را تایید کرده است.
وب سایت «میدل ایست مانیتور» در مارس 2024 گزارش داد: « فرانسه هنوز به اسرائیل سلاح می فروشد.» وب سایت های تحقیقاتی «Disclose » و « Marsactu» اعلام کردند: «این موضوع بحران بزرگی در فرانسه ایجاد کرده است. این تسلیحات می تواند علیه غیرنظامیان غزه استفاده شود.»
«آلین گرش» کارشناس فرانسوی در حوزه مناقشه فلسطین-اسرائیل، در مصاحبه با الجزیره گفت: «حزب مکرون(رئیس جمهور فرانسه) موضع قوی ضد فلسطینی دارد.» این کارشناس فرانسوی معتقد است که پاریس از اسرائیل برای حمله به حماس حمایت کامل کرد.
بعد از گسترش حملات تروریستی اسرائیل به لبنان و افزایش شدت این حملات در دو هفته اخیر، در کنار فشارهای داخلی فرانسوی ها، مکرون درنهایت خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل شد. به گزارش واشنگتن پست، رئیس جمهور فرانسه از کشورهای مختلف خواست که از تحویل سلاح به اسرائیل برای جنگ در غزه خودداری کنند. رئیس جمهور فرانسه تأکید کرد: «نباید اجازه داد که لبنان به غزه جدید تبدیل شود. مردم لبنان نمی توانند قربانی شوند. نباید با قربانی کردن جمعیت غیرنظامی، با تروریسم مقابله کرد.»
باید توجه داشت که در تقسیمات بعد از جنگ جهانی، لبنان مستعمره فرانسه بود و هنوز قرابت هایی میان این دو کشور وجود دارد. لذا این مسئله در موضع گیری اخیر مکرون علیه اسرائیل بی تاثیر نیست.
در واکنش به اظهارات مکرون، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به او حمله کرد. نتانیاهو گفت: «شرم بر فرانسه. اسرائیل با یا بدون شما در جنگ پیروز خواهد شد و این ننگ برای سال های طولانی بعد از پیروزی ما در جنگ با شما خواهد بود.»
بعد از توهین نتانیاهو به مکرون، دفتر ریاست جمهوری فرانسه در اقدامی منفعلانه و تحقیرآمیز اعلام کرد: «فرانسه دوست ثابت قدم اسرائیل است.»
{{name}}
{{content}}