اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش گروه علمی ایرنا از وزارت علوم، سید احمدرضا خضری امروز (یکشنبه) در آیین معارفه مهدی پندار سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع این وزارت و تکریم از خدمات علی خطیبی معاون سابق وزیر علوم گفت: معاونت اداری و مالی از مهمترین بخش های هر دستگاه اجرایی و سازمانی است که رسیدن آن سازمان را به اهداف محقق می کند و اگر این بخش ضعف داشته باشد کل سازمان دچار مشکل می شود.
به گزارش گروه علمی ایرنا از وزارت علوم، سید احمدرضا خضری امروز (یکشنبه) در آیین معارفه مهدی پندار سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع این وزارت و تکریم از خدمات علی خطیبی معاون سابق وزیر علوم گفت: معاونت اداری و مالی از مهمترین بخش های هر دستگاه اجرایی و سازمانی است که رسیدن آن سازمان را به اهداف محقق می کند و اگر این بخش ضعف داشته باشد کل سازمان دچار مشکل می شود.
وی اظهار داشت: وزارت علوم برای فعالیت مستمر بر دو ستون اصلی استوار است که شامل نیروی انسانی متخصص و مجرب و اعتبارات مالی است. فراهم کردن هر دو بخش در معاونت اداری و مالی صورت می گیرد و به نوعی شریان حیاتی آموزش عالی در حوزه اداری و مالی است.
سخنگوی وزارت علوم با اشاره به کسری بودجه همیشگی آموزش عالی گفت: برای غلبه بر این مشکل باید توزیع اعتبارات مطابق عدالت و اولویت های اصلی باشد.
وی اعلام کرد: وزیر علوم در راستای حل مشکلات مالی نسبت به ایجاد میز اقتصاد آموزش عالی اقدام کرده است تا برای یافتن درآمدهای پایدار خارج از بودجه دولت مانند جذب کمک های خیّرین ، نهادها و سازمان های مردم نهاد فعالیت کند.
مشاور وزیر علوم تاکید کرد: بیان صادقانه مشکلات و کمبودها، رعایت عدالت در توزیع امکانات و بودجه، پاک دستی و داشتن روحیه خدمت، ویژگی های لازم معاون اداری مالی و مدیریت منابع یرای موفقیت است.
خضری داشتن قدرت اجماع سازی و هماهنگی میان نیروهای یک مجموعه را از ضرورت های یک مدیر موفق دانست و گفت: دکتر مهدی پندار خصوصیات یک مدیر موفق را دارد و در هرجا که خدمت کرده است نام و یاد نیک برجای گذاشته است.
مشاور وزیر علوم در پایان از تلاش ها و خدمات جهادی دکتر علی خطیبی در زمان تصدی مسئولیت معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم قدردانی کرد.
تأکید بر حفظ و ارتقای خدمات رفاهی
سرپرست معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم گفت: تامین نیازهای رفاهی اعضای هیئت علمی و کارکنان را در اولویت برنامه های خود دارم و سطح ارائه خدمات رفاهی کمتر از گذشته نخواهد بود، بلکه تلاش برای ارتقای آنچه قبلاً بوده است.
مهدی پندار گفت: در گذشته تدوین برنامه های موازی و تکراری مانع تحقق اهداف دستگاه های اجرایی می شده است. رئیس جمهور برنامه هفتم را ملاک عمل دولت چهاردهم قرار داده است که مبنای عمل همه ما در دولت خواهد بود.
قانون هفتم توسعه برای اجرا نیازمند تدوین برنامه های اجرایی توسط دولت است و برخی از برنامه ها نیازمند بودجه و اعتبار هستند که در این بخش برای برای عملیاتی شدن برنامه های آموزش عالی اعتبار خاصی تعریف نشده است و ما برای جبران این نقیصه در قانون بودجه سال 1404 اقدام خواهیم کرد.
پندار، قانون اداره دانشگاه ها به شکل هیات امنا را از قوانین خوب مجلس شورای اسلامی دانست و بر همکاری معاونت اداری، مالی و مدیریت منابع با این حوزه و تقویت آن تاکید کرد.
عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: از سالیان دور که به عنوان کارشناس دفتر آموزش عالی کار خود را در دولت شروع کردم تا اکنون که به عنوان عضو هیات علمی در خانواده آموزش عالی هستم ارتباط خود را با کارکنان دانشگاه ها حفظ کرده و از مسائل آنان باخبر هستم.
تجلیل معاون سابق اداری و مالی از کارکنان وزارت علوم
معاون سابق اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم نیز در این مراسم گفت: کارکنان ستاد وزارت علوم و دانشگاه ها از بهترین گروه همکاران ما در کشور هستند و در سال گذشته وزارت علوم به عنوان پاک دست ترین دستگاه انتخاب شد.
علی خطیبی افزود: در حد توان برای ارائه خدمات رفاهی کارکنان آموزش عالی تلاش کردیم و در موضوع مسکن و فوق العاده ویژه نیز تا مراحل نهایی پیش رفتیم ولی حصول نتیجه نیازمند پیگیری جدی است.
در سفرهای استانی و حضور ارباب رجوع در دفتر معاونت اداری و مالی همیشه تعامل و برخورد مناسب را زینت بخش پاسخ خود به دانشگاهیان قرار دادیم و سعی کردیم اگر امکان عملی رفع مشکلی را نداریم با برخورد مناسب متقاضیان را قانع کنیم.
در پایان این آیین، حکم انتصاب مهدی پندار و لوح قدردانی وزیر علوم از تلاش های علی خطیبی توسط خضری به آنان اعطا شد و کارکنان ستاد وزارت علوم با اهدای تابلو فرش و سبدهای گل از خدمات و تلاش های دکتر خطیبی در سه سال گذشته قدردانی کردند.
{{name}}
{{content}}