گزارش نیویورک تایمز از دیدار پوتین و ترامپ درباره اوکراین در 2017

رسانه آمریکایی گزارش داد «دونالد ترامپ» در سال اول ریاستش جویای نظر «ولادیمیر پوتین» در رابطه با ارسال تسلیحات آمریکایی به اوکراین شده بود که با واکنش قاطع رئیس جمهور روسیه مواجه شد.

به گزارش ایسنا، تقریبا 2 سال و نیم از جنگ اوکراین می گذرد و کشورهای غربی از جمله ایالات متحده به جای تمرکز بر راه حل های مسالمت آمیز جهت حل وفصل این جنگ، بر روی ارسال تسلیحات و کمک های نظامی به کی یف پافشاری می کنند اما احتمال می رود همزمان با انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر آمریکا، معادلات درخصوص جنگ اوکراین و کمک های ارسالی تغییر کند.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی می نویسد: «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا طی دیدار حضوری با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در سال 2017 در هامبورگ مسئله ارسال تسلیحات به اوکراین را مطرح نمود و رئیس جمهور پوتین صراحتا به ترامپ گفت که چنین اقدامی «اشتباه» خواهد بود زیرا هر آنچه آمریکایی ها به اوکراین ارسال کنند، آنها همچنان خواستار آن خواهند شد.

سه مقام آمریکایی که در این نشست در هامبورگ حضور داشتند، به نیویورک تایمز گفتند: «ترامپ با نکاتی جنگ طلبانه که توسط مشاوراتش تهیه و تنظیم شده بود به جلسه آمد و هرگز عقب نشینی کرد.»

اولین تماس تلفنی «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس جمهور با «ولادیمیر پوتین» - ژانویه 2017

«دونالد ترامپ» دیدگاه متفاوتی را نسبت به اوکراین دارد و این نقطه نظرات او همچنان بر انتخابات ریاست جمهوری 2024 سایه افکنده و برخی گمانه زنی می کنند که اگر این نامزد حزب جمهوری خواه در انتخابات ماه نوامبر پیروز شود، احتمالا کمک های واشنگتن به کی یف کاهش می یابد و یا حتی قطع خواهد شد.

در عین حال این روزنامه آمریکایی با استناد به مقامات آمریکایی و اروپایی و هم چنین متحدان ترامپ چنین می نویسد که کرملین از «غرض ورزی» دونالد ترامپ علیه اوکراین استفاده کرد تا کمک های تسلیحاتی به اوکراین تضعیف شوند.

نیویورک تایمز می نویسد: علاوه بر اینکه پوتین، مسئله بررسی ارسال تسلیحات به اوکراین که توسط ترامپ مطرح شد را «اشتباه» خواند، از تیم این رئیس جمهور سابق آمریکا خواست تا نظر او را درخصوص بررسی کمک های تسلیحاتی به کی یف تغییر دهند.

این رسانه آمریکایی تاکید می کند: «دیدگاهی که ترامپ طی سال های 2016 و 2017 به آن شکل داد، در صورت بازگشت دوباره به کاخ سفید، سیاستی را با پیامدهای عمیق برای امنیت اروپا، آینده ناتو و روابط آمریکا با روسیه به همراه خواهد داشت.»

انتهای پیام

نظرات

captcha