اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت گفت: باید اطلاعات صحیح و نگرش درست در مورد طب ایرانی و سبک زندگی سالم را به پزشکان منتقل کنیم زیرا بسیاری از پزشکان، با رویکرد منطقی و روشمند طب سنتی آشنا نیستند.
وی با اشاره به چالش ها و فراز و نشیب هایی که بر سر توسعه منطقی و علمی طب ایرانی وجود دارد، تصریح کرد: با این وجود در حوزه آموزش گام های مهمی برداشته ایم. از سال 1386 تاسیس دانشکده های طب ایرانی و تربیت دانشجویان آغاز شد؛ اکنون برخی رشته ها در حال ایجاد هستند و برخی دیگر نیاز به ایجاد و راه اندازی دارند که با موانعی روبه رو است اما همچنان به توسعه آموزشی و تغییر نگرش در این حوزه باور داریم و امیدوار هستیم این روند با قوت ادامه یابد.
حسینی یکتا تصریح کرد: بهره مندی از طب ایرانی در نظام بهداشتی کشور، به ویژه پس از مصوبه قانون بودجه سال 1402 که وزارت بهداشت را موظف به ادغام آن در شبکه بهداشتی کرد، به طور جدی دنبال می شود. نقطه آغاز این فرایند با آموزش مربیان بهورزی، بهورزان و سپس آموزش عمومی جامعه و تکمیل شناسنامه های سبک زندگی طب ایرانی برای مردم آغاز شد.
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل با بیان اینکه هدف اصلی از برگزاری این کارگاه همسان سازی، همفکری و هم اندیشی برای ارائه یک محتوای خوب به پزشکان است؛ تاکید کرد: آموزش پزشکان نقطه کلیدی است. ما باید اطلاعات صحیح و نگرش درست در مورد طب ایرانی و سبک زندگی سالم را به پزشکان منتقل کنیم زیرا بسیاری از پزشکان، به رویکرد منطقی و روشمند طب سنتی آشنا نیستند و باید اطلاعات دقیق و درست از توانمندی ها و محدودیت های این مکتب طبی را منتقل کنیم که در این دوره به بحث پیشگیری با سبک زندگی سالم تاکید شده است.
نقش فعال ایران در تدوین پیش نویس "سند استراتژی طب سنتی"وی افزود: به همین منظور، همکاری های خوبی میان دفتر طب ایرانی و معاونت بهداشت وزارت بهداشت و سازمان بیمه سلامت برای اجرایی کردن تفاهم نامه های موجود، به ویژه در بحث آموزش پزشکان خانواده فراهم شده که این تلاش ها بسترهای مهمی برای گسترش طب ایرانی فراهم کرده اند.
حسینی یکتا بیان کرد: محتوا، مدرس و دانش پژوه سه رکن اصلی هر کارگاه آموزشی هستند و باید دقت کنیم که محتوای دقیق، کاربردی با بیان مناسب به همکاران پزشکانمان منتقل شود.
دکتر حسینی یکتا با تاکید بر اهمیت این موضوع و تلاش های انجام شده ابراز امیدواری کرد که این آموزش ها باعث ایجاد نگرش صحیح در خصوص طب ایرانی شود و این تغییر نگرش زمینه به کارگیری این آموزه ها که عمدتا در خصوص سبک زندگی سالم است را در جامعه پزشکی بیشتر از قبل فراهم کند تا در آینده شاهد کاهش بار بیماریها به ویژه بیماری های مزمن و غیرواگیر در جامعه باشیم. این مهم یعنی تغییر رفتار؛ نگرش، کاهش بار بیماری ها در طرح های پژوهشی متعددی مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}