هشدار کرملین درباره تکرار فاجعه غزه در لبنان

به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، دیمیتری پسکوف دوشنبه در نشستی خبری همچنین تلفات زیاد ناشی از چنین اقداماتی را یادآور شد و بر توقف این روند تأکید کرد.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری تاس، دیمیتری پسکوف دوشنبه در نشستی خبری همچنین تلفات زیاد ناشی از چنین اقداماتی را یادآور شد و بر توقف این روند تأکید کرد.

سخنگوی کرملین همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه کرملین خطر وقوع یک جنگ بزرگ در منطقه را پس از ترور سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را چگونه ارزیابی می کند، گفت: خطر بسیار بزرگی، منطقه را تهدید می کند.

به گزارش ایرنا، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم غاصب صهیونیستی روز جمعه ششم مهر ماه به پشتوانه حمایت های آمریکا از مقر اصلی سازمان ملل متحد در نیویورک دستور ترور سیدحسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان را صادر کرد.
در نتیجه این دستور، هواپیماهای رژیم صهیونیستی شامگاه جمعه محلات مسکونی محله حاره حریک در ضاحیه بیروت را به شدت و به صورت پیاپی بمباران کردند. برخی منابع رژیم صهیونیستی اعلام کردند که حمله به ضاحیه جنوبی بیروت با هشت تا 12 جنگنده در آن واحد انجام و از بمب های سنگرشکن 2 هزار پوندی آمریکایی استفاده شده بود.
حزب الله لبنان در بیانیه ای که روز شنبه هفتم مهر 1403 منتشر شد آسمانی شدن این مجاهد بزرگ لبنان را تایید کرد.
سید حسن نصرالله در سن 64 سالگی و پس از سی و دو سال برعهده داشتن مسئولیت دبیرکلی حزب الله لبنان به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت دست یافت.

پرتاب گسترده پهپادها، مبنایی برای پاسخ هسته ای؟
در ادامه این نشست، خبرنگاری با اشاره به تغییرات در حال انجام در دکترین هسته ای مسکو پرسید: آیا حمله پهپادهای اوکراینی به فدراسیون روسیه، پاسخ هسته ای را در پی خواهد داشت؟
سخنگوی کرملین در پاسخ گفت: نیازی به درخواست بیش از حد برای این سند (تغییرات در دکترین هسته ای) نیست، این سند بسیار مهم است، تصمیمات مهمی در این زمینه اتخاذ شده است.
وی افزود: عملیات نظامی ویژه در اوکراین به نوبه خود ادامه دارد، نیازی به جستجوی پیوند این موضوع با دکترین هسته ای به روز شده فدراسیون روسیه نیست.

یکشنبه هشتم مهرماه 1403 اعلام شد که سامانه های پدافند هوایی روسیه 125 پهپاد اوکراینی را بر فراز هفت منطقه روسیه و همچنین بر فراز دریای آزوف منهدم کردند. پس از آن گمانه زنی هایی درباره تغییرات احتمالی در دکترین هسته ای روسیه مطرح شد، از آن جمله اینکه اطلاعات موثق در مورد پرتاب گسترده سلاح های تهاجمی هوافضا به سمت روسیه ممکن است مبنای پاسخ هسته ای مسکو باشد.

پیش از این، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در نشست شورای امنیت این کشور، شاخص های تنظیم دکترین هسته ای مسکو را اعلام کرد. بنا بر این گزارش، حمایت یک قدرت هسته ای از یک کشور غیرهسته ای در حال جنگ با روسیه و تضمین پاسخ هسته ای به حمله به بلاروس به عنوان متحد روسیه از نکات مورد تأکید دکترین مسکو است. پیش بینی می شود که دسته دولت ها و اتحادهای نظامی که مسکو علیه آنها بازدارندگی هسته ای پیش بینی می کند، گسترش یابد و همچنین به فهرست تهدیدهای نظامی برای خنثی کردن آن اضافه شود.

نظرات

captcha