اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
وزیر امور خارجه روسیه در مجمع عمومی سازمان ملل تاکید کرد که کشورش خواستار توقف فوری کشتار جمعی مردم بی دفاع ساکن نوار غزه با استفاده از تسلیحات نظامی آمریکایی است و بار دیگر اقدام اسرائیل در مجازات جمعی فلسطینیان را کاملاً غیرقابل قبول دانست.
وزیر خارجه روسیه یادآور شد که اسرائیل به عنوان یک اقدام تنبیهی، عملیات مجازات جمعی گسترده ای را در نوار غزه ادامه می دهد که هدف آن مجازات جمعی فلسطینیان به دلیل حمله تروریستی علیه اسرائیلی ها در 7 اکتبر 2023 بوده و این اقدام کاملاً غیرقابل قبول است. لاوروف گفت: «مسلماً هیچ گونه توجیهی برای اقدام تروریستی 7 اکتبر سال گذشته وجود ندارد و نمی تواند وجود داشته باشد. اما هر کسی که هنوز حس همدردی دارد، از این که فاجعه اکتبر برای مجازات جمعی فلسطینیان استفاده می شود، که به یک فاجعه انسانی بی سابقه منجر شده است، خشمگین است. کشتار غیرنظامیان فلسطینی با تسلیحات آمریکایی باید فوراً متوقف شود.»
لاوروف: همکاری جهانی به دلیل رفتار غرب امکان پذیر نیست
رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه تأکید کرد که پیشنهاد آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، برای از سرگیری مجدد همکاری های بین المللی، دقیقاً به دلیل رفتار غرب قابل اجرا نیست.
سرگئی لاوروف توضیح داد: «همان طور که قبلاً نیز [پیشینیان گوترش] کوفی عنان و بان کی مون نیز ابتکاراتی با شعار از سر گیری مجدد همکاری جهانی داشتند، دبیرکل کنونی نیز ابتکاری مشابه ارائه داده است که مسلماً شعار بسیار خوبی است و چه کسی با آن مخالفت دارد؟ اما چطور می توان از همکاری جهانی صحبت کرد، در حالی که غرب خود تمام ارزش های تغییرناپذیر جهانی سازی را، که سال ها از تمام تریبون ها به ما می گفتند و ما را متقاعد می کردند که این ارزش ها دسترسی برابر به تمامی دستاوردهای تمدن مدرن را برای همگان فراهم می کند، نابود کرده است؟»
وی افزود: «گوترش در مورد همکاری جهانی صحبت می کند در حالی که غرب در حال جنگ تحریمی علیه حداقل نیمی از کشورهای جهان قرار داشته و دلار را به یک سلاح تبدیل کرده است. ضمن اینکه کشورهای غربی قصد دارند سازمان ملل را به ابزاری برای ترویج منافع خود تبدیل کنند. اگر دبیرکل سازمان ملل به دنبال از سرگیری مجدد همکاری است، باید دبیرخانه سازمان ایده های وحدت بخش را ترویج دهد و به دنبال سازش ها باشد، نه این که به دنبال توجیه های لازم برای پیشبرد روایت های غرب از رویدادها باشد.»
لاوروف تأکید کرد که هنوز می توان به سازمان ملل جان تازه ای بخشید، اما این امر تنها از طریق احیای مجدد اعتماد بر اساس اصل برابری حاکمیتی تمامی کشورها امکان پذیر است، نه از طریق اجلاس ها و اعلامیه های دور از واقعیت.
لاوروف: تلاش برای درگیری با یک قدرت هسته ای بی معنی است
وزیر خارجه روسیه در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل همچنین اعلام کرد که تلاش برای جنگیدن تا پیروزی با یک قدرت هسته ای مانند روسیه، از اساس بی معنی و خطرناک است. سرگئی لاوروف یادآور شد که کشورهای غربی امروز مصمم به تحمیل شکست استراتژیک بر روسیه هستند، همان طور که ایالات متحده و بریتانیا در ماه مه 1945 قصد داشتند با اجرای عملیات مشترکی تحت عنوان "غیرقابل تصور"، اتحاد جماهیر شوروی را نابود کنند.
در این زمینه، او به بی معنی بودن اصرار کشورهای غربی و حامیان اوکراین برای مذاکره بر اساس "فرمول صلح" مطرح شده توسط ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، اشاره کرد و تاکید کرد: «نیازی به اثبات این واقعیت نیست که نئونازی های اوکراینی که در نتیجه کودتای خونینی که در فوریه 2014 با حمایت ایالات متحده و متحدانش به وقوع پیوست، قدرت را در کی یف به دست گرفتند، نه نماینده مردم روس تبار کریمه، دونباس و "روسیه جدید" بودند و نه هستند. رهبران غربی که به طور دائمی مدعی حقوق بشر هستند، در برابر اقدامات نژادپرستانه مشتریان کی یف خود به طور قابل توجهی سکوت می کنند.»
روسیه زرادخانه هسته ای خود را افزایش نداده و به محدودیت های موجود پایبند است
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد که این کشور همچنان به شرایط توافقنامه تسلیحات راهبردی تهاجمی (پیمان استارت) پایبند است و زرادخانه هسته ای خود را گسترش نمی دهد. وی افزود: «ما زرادخانه هسته ای خود را افزایش نمی دهیم و این موضوع توسط مقامات رسمی ما نیز تأیید شده است.»
لاوروف همچنین تأکید کرد که این توافقنامه تا سال 2026 معتبر است و در طول این مدت، روسیه بر اساس محدودیت های تعیین شده عمل خواهد کرد. وی یادآور شد که با وجود خروج مسکو از این معاهده، مقامات روسیه قصد دارند به تبادل برخی اطلاعات با طرف آمریکایی ادامه دهند.
علاوه بر این، لاوروف اشاره کرد که در دیدار با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، موضوع لزوم کاهش زرادخانه های هسته ای مطرح نشد. وی گفت: «هیچ چیزی در این باره به من نگفت. در واقع من نشنیده ام که او چنین چیزی در این زمینه گفته باشد. گاهی اوقات او اظهاراتی می کند که کاملاً با واقعیت های موجود در صحنه بین المللی منطبق نیست. قطعاً تصمیم گیری درباره چنین مسائلی به دبیرکل سازمان ملل مربوط نمی شود. همیشه این تمایل وجود دارد که تسلیحات کمتری باشد، اما واقعیت هایی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.»
فرمان پوتین درباره تغییر دکترین هسته ای روسیه بلینکن: به روزرسانی دکترین هسته ای روسیه غیرمسئولانه است هشدار ریابکوف به آمریکا درباره استقرار موشک های میان بردانتهای پیام/
{{name}}
{{content}}