اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
وزیر کشور گفت: وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش می توانند در قالب یک ساختار یکپارچه به موضوع آسیب های اجتماعی بپردازند و مبارزه با مواد مخدر در تعامل با آموزش و پرورش بهتر انجام می شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، نشست تخصصی معاونان، مشاوران و مدیران کل و دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان های سراسر کشور با عنوان «تحول در پیشگیری از اعتیاد و درمان معتادان بر مبنای برنامه هفتم پیشرفت با حضور وزیر کشور و وزیر آموزش و پرورش برگزار شد.
وزیر کشور در ابتدای سخنان خود شهادت سیدحسن نصرالله و سردار عباس نیلفروشان را تسلیت گفت و افزود: بی تردید راه این شهدای عزیز ادامه خواهد یافت و این خون های پاک موجب تسریع سرنگونی رژیم غاصب، پوشالی و جعلی صهیونیستی و اتحاد بیشتر جبهه های مقاومت خواهد شد.
مؤمنی، حضور کاظمی در وزارت آموزش و پرورش را فرصت مغتنمی برای ستاد مبارزه با مواد مخدر برشمرد و تاکید کرد: الان ستاد مبارزه با مواد مخدر، وزارت کشور و وزارت آموزش و پرورش می توانند در قالب یک ساختار یکپارچه به موضوع آسیب های اجتماعی بپردازند.
وی ادامه داد: دانش آموزان، والدین و معلمان که بخش قابل توجهی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند، جامعه مخاطب ارزشمندی برای ستاد مبارزه با مواد مخدر در جهت پیگیری برنامه های پیشگیری از آسیب اعتیاد هستند.
دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: ارتباط و تعامل با آموزش و پرورش در موضوع پیشگیری از آسیب اعتیاد اگر به یک برنامه هدفمند تبدیل شود، شاید بتوان گفت که بخش اعظم کارهای این حوزه منتج به نتیجه می شود.
مؤمنی افزود: از این رو همه همکاران در حوزه ستاد و استان ها باید در قالب یک برنامه منسجم و هدفمند در تعامل هم افزا با آموزش و پرورش، ضمن تدوین شاخص های قابل ارزیابی، برنامه را پیش ببرند.
وزیر کشور با اشاره به تجربه فرهنگ سازی در دوره پلیس راهور خود در اصلاح رفتار ترافیکی با کمک آموزش و پرورش گفت: ارتباط مستمر این سه مجموعه برای هم افزایی بیشتر در موضوع پیشگیری از آسیب ها و به خصوص اعتیاد ضرورت دارد.
مؤمنی موضوع درمان را در مبارزه با مواد مخدر دارای اولویت دانست و اضافه کرد: خوشبختانه ظرفیت های خوبی برای نگهداری و درمان معتادین به خصوص معتادین متجاهر ایجاد شده است و تقریباً در این حوزه کمبود ظرفیت نداریم. اما با توجه به اهمیت موضوع، درمان باید به شیوه هدفمند و پرهیزمدار و با توجه به روش های جدید متناسب با شرایط کشورمان انجام شود تا شاهد بازگشت افراد درمان شده به چرخه اعتیاد نباشیم.
علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش نیز در این جلسه با اشاره به سابقه حضور در ستاد مبارزه با مواد مخدر، آموزش و پرورش را کانون تحول و مرکز ثقل اتفاقات ارزشمند در کشور دانست و افزود: آسیب های اجتماعی بزرگترین خطر تهدیدکننده کشور است و این موضوع باید دغدغه همه مسئولان باشد.
وی افزود: اگر پیشگیری را به عنوان راهبرد اصلی در حوزه آسیب های اجتماعی انتخاب کنیم، بی شک آموزش و پرورش ظرفیت های عظیمی در این حوزه دارد. 16 میلیون دانش آموز و والدین شان، بیش از یک میلیون معلم و شبکه شاد با بیش از 11 میلیون کاربر روزانه تنها بخشی از ظرفیت های عظیم این وزارتخانه است که می توانند در موضوع آسیب های اجتماعی مورد استفاده قرار گیرند.
وزیر آموزش و پرورش دو رویکرد اصلی در حوزه آسیب های اجتماعی را پیشگیری برای عموم دانش آموزان و مداخله برای دانش آموزان آسیب دیده عنوان کرد و افزود: ما نیاز به یک ساختار قوی، شبکه ای، محتواهای ارزشمند متناسب با جامعه هدف و برنامه های تحولی و اثربخش متناسب با فناوری های جدید داریم.
کاظمی ترسیم اطلس آسیب های اجتماعی، کانون یاری گران زندگی و نمایشگاه عمومی یاری گران زندگی را از طرح های مهم در حال اجرای وزارت آموزش و پرورش در حوزه آسیب های اجتماعی دانست و افزود: این نمایشگاه حلقه اتصال خانواده ها و دانش آموزان برای ارتقای دانش و آگاهی در مبارزه با آسیب های اجتماعی است.
{{name}}
{{content}}