اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/فارس با همکاری مشترک اداره پیشکسوتان آموزش و پرورش فارس و انجمن آلزایمر فارس همایش ذهن سبز جهت آشنایی پیشکسوتان و عموم جامعه با عوارض بیماری آلزایمر امروز، 6 مهرماه در شیراز برگزار شد.
در این همایش رئیس اداره پیشکسوتان آموزش و پرورش استان فارس با اشاره به اهمیت آموزش و آگاهی بخشی به بازنشستگان و سالمندان در خصوص بهتر زیستن، چالش ها و مراقبت های سلامتی و بهداشتی و به ویژه بیماری آلزایمر اظهار کرد: با توجه به آمار بالای این بیماری در ایران و جهان، برگزاری مستمر دوره های آموزشی در دستور کار قرار دارد.
وی افزود: هدف از برگزاری چنین برنامه هایی آشنایی سالمندان و سایر مردم با عوارض بیماری آلزایمر با برگزاری کلاس های مختلف مطابق علم روز دنیا است.
غلامی با تاکید بر غنی سازی اواقات فراغت بازنشستگان و برگزاری کلاس های متعدد علمی و اموزشی توسط این اداره به صورت هفتگی بیان کرد: این بیماری هزینه های سنگین مالی و روانی بر خانواده ها وارد می کند. لذا از همین ابتدا باید با آموزش های صحیح اطلاع رسانی ها صورت گیرد تا افراد نسبت به آن آگاهی کامل پیدا کنند.
وی در پایان تصریح کرد: در این راستا برنامه همایش ذهن سبز با همکاری اداره امور پیشکسوتان آموزش و پرورش و انجمن آلزایمر برگزار شد با شعار جهانی هم اکنون زمان اقدام برای دمانس و آلزایمر که مورد استقبال بسیاری نیز قرار گرفت و امیدواریم بتوانیم قدم هایی در جلوگیری از این بیماری خطرناک برداشته باشیم.
در ادامه مدیر عامل انجمن آلزایمر استان فارس نیز در سخنانی اظهار کرد: از 15شهریور تا 15مهرماه هر سال به عنوان ماه آگاهی رسانی در خصوص دمانس وآلزایمر تعیین شده است که شعار جهانی امسال «هم اکنون زمان اقدام برای دمانس هم اکنون زمان اقدام برای آلزایمر» است.
روشن افزود: ما تلاش داریم بتوانیم مردم را در این ماه به آگاهی برسانیم که بیماری آلزایمر روند سالمندی نیست و ممکن است از سنین پایین ترشروع و در سالمندی خود را نشان دهد لذا نیاز است در راستای پیشگیری اقداماتی صورت گیرد.
وی بیان کرد: در هر 3 ثانیه یک نفر در جهان و هر 7دقیقه یک نفر در ایران به انواع دمانس که شایع ترین آن آلزایمر است دچار می شود لذا نیاز به پیشگیری جدی است و تصویب سند ملی دمانس توسط دولت ها و اختصاص بودجه در راستای پیشگیری امری اجتناب ناپذیر است
روشن با بیان اینکه ما آموزش هایی در خصوص اختلالات رفتاری بیماران آلزایمر و شیوه های مراقبت از آنها همچنین کارگاه های آموزشی توانمندی ذهنی، تقویت حافظه و مشاوره تخصصی و انجام تست های تشخیصی و ارجاع به متخصصین مربوطه جهت پیگیری روند درمان در صورت نیازارائه می دهیم، افزود: ما امسال را با فیلم «کفش هایم کو» با موضوع هم اکنون زمان اقدام برای دمانس و آلزایمر شروع کردیم و برنامه دوم همایش ذهن سبز با همکاری امور پیشکسوتان آموزش و پرورش و انجمن آلزایمر بود که برگزار شد.
روشن در عین حال گفت: برنامه های دیگری چون نقش ورزش جسمی و ذهنی مثل یوگا، موسیقی، تغذیه و سبک زندگی سالم در پیشگیری از آلزایمر بیماری و... توسط انجمن برگزار می شود ضمن اینکه در سال دو همایش به صورت ملی برای عموم جامعه به منظور آگاهی رسانی و فرهنگ سازی نیز برگزار می شود.
به گفته وی، تفاهم نامه های مختلفی با سازمان ها برای آموزش افراد منعقد شده و کلاس های کارگاه های آموزشی نیز در طول سال فعال است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}