اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/خراسان رضوی یک متخصص قلب در جنوب خراسان رضوی گفت: سلامت قلب تنها یک مسئله فردی نیست بلکه به سلامت جامعه نیز وابسته است.
دکتر امین اله زاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: هر کدام از ما می توانیم با اقدامات کوچک و روزمره، گام هایی بزرگ در مسیر ارتقاء سلامت قلب و ایمنی خود و اطرافیانمان برداریم.
وی با بیان اینکه با رعایت چند نکته کلیدی می توان قلب سالمی داشت، اظهارکرد: گرچه بیماری های قلبی و عروقی یکی از اصلی ترین علل مرگ و میر در سراسر جهان به شمار می روند، اما با اتخاذ یک سبک زندگی سالم می توان بسیاری از این بیماری ها را پیشگیری و مدیریت کرد.
این متخصص قلب داشتن تغذیه سالم، انجام فعالیت بدنی، ترک سیگار، مدیریت استرس و بررسی منظم سلامت را از جمله مهم ترین نکات کلیدی دانست که رعایت آنها در داشتن قلبی سالم بسیار حائز اهمیت است.
وی گفت: امیدوارم با همکاری و همیاری یکدیگر، بتوانیم روز به روز بر آگاهی و پیشگیری از بیماری های قلبی بیفزاییم و زندگی سالم تری را برای خود و نسل های آینده بسازیم.
اله زاده تأکید کرد: باید آموزش های لازم را به شهروندان آموخت تا بدانند چگونه با زندگی سالم، تغذیه سالم و فعالیت بدنی و تحرک بالا به سلامت قلبشان می توانند کمک کنند.
وی با بیان اینکه خون حاوی غذا و اکسیژن است و از طریق شریان ها در دسترس و مورد استفاده سلول های اعضای بدن قرار می گیرد، اظهار کرد: برای خون رسانی به اعضاء بدن خود عضله قلب هم دائماً نیاز به ذخیره اکسیژن دارد.
در حال حاضر بیماری های قلبی عروقی اولین دلیل مرگ در دنیا است
جواد جوانی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان مه ولات نیز در جمع خبرنگاران بر افزایش آگاهی مردم از عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی و اصلاح شیوه زندگی، اهمیت و نقش پیشگیری نسبت به درمان، تعادل در رژیم غذایی، انجام فعالیت بدنی کافی، اجتناب از مصرف دخانیات و الکل تأکید کرد و گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده در حال حاضر بیماری های قلبی عروقی اولین دلیل مرگ در دنیا و همچنین در کشور است. همچنین بر اساس آنچه اعلام شده سالانه تقریباً 20.5 میلیون نفر در سراسر دنیا به دلیل بیماری های قلبی عروقی فوت می کنند که 31 درصد کل مرگ های جهانی و نیمی از مرگ های ناشی از بیماری های غیر واگیر را تشکیل می دهند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان مه ولات خاطرنشان کرد: فشارهای روانی می توانند خطر حمله های قلبی را دو برابر کنند، لذا تمرینات ورزشی، مراقبه و خواب کافی به کاهش فشارهای روانی کمک می کنند و از طرفی با مقاومت در برابر واکنش های زیان آور و عادات بد ناشی از فشارهای روانی می توانیم سلامت قلب خود را افزایش دهیم.
وی در ادامه گفت: به منظور پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی در تمامی واحدهای بهداشتی سطح شهرستان مه ولات (پایگاه ها و خانه های بهداشت) خطرسنجی بیماری های قلبی و عروقی به صورت رایگان برای تمامی افراد بالای 30 سال انجام می پذیرد.
عوامل خطر اصلی بیماری های قلبی عروقی شامل مصرف الکل، استعمال دخانیات، رژیم غذایی ناسالم و کم تحرکی هستند که به نوبه خود در افراد به شکل فشارخون بالا، قند خون بالا، اختلال چربی های خون، اضافه وزن و چاقی تظاهر می کند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}