بهفر تشریح کرد؛

نقش سازمان غذا و دارو در نظارت بر فرآورده های دامی و دریایی

مدیرکل فرآورده های غذایی وآشامیدنی سازمان غذا و دارو، به اهمیت نقش نظارتی این سازمان برفرآورده های غذایی با منشا دامی و دریایی اشاره و تاکید کرد که این سازمان درتمامی مراحل تولید نظارت دارد.

به گزارش مهر، عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن تشریح نقش سازمان در کنترل فرآورده های غذایی با منشأ دامی و دریایی، عنوان کرد: سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر تمامی مراحل تولید، بسته بندی و توزیع این محصولات دارد تا از ایمنی و سلامت آن ها برای مصرف انسانی اطمینان حاصل شود.

وی افزود: این نظارت شامل چند بخش اساسی است؛ از جمله جلوگیری از ورود بیماری های دامی به چرخه غذایی، تأییدیه های بهداشتی و کیفیتی برای تولید محصولات دامی و دریایی، و کنترل مواد افزودنی و نگهدارنده ها.

بهفر همچنین به نقش مهم سازمان در نظارت بر زنجیره سرد این محصولات اشاره کرد و گفت: به دلیل حساسیت بالای محصولات دامی و دریایی به فساد، نظارت بر زنجیره سرد از تولید تا مصرف از اهمیت بالایی برخوردار است.

بهفر همچنین بر اهمیت آموزش و اطلاع رسانی به تولیدکنندگان و عرضه کنندگان این محصولات تأکید کرد و افزود: سازمان غذا و دارو با برگزاری دوره های تخصصی و ارائه آموزش های بهداشتی به صنعتگران کمک می کند تا از رعایت ضوابط بهداشتی مطمئن شوند.

نظرات

captcha