2 هزار میلیارد ریال صرف اصلاح و توسعه شبکه های آبرسانی مازندران شد

بهزاد برارزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع اعتبارات هزینه شده، یکهزار و 700 میلیارد ریال برای اصلاح و توسعه شبکه های توزیع و بقیه نیز برای احداث خط انتقال آب در سطح استان هزینه شده است.

بهزاد برارزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع اعتبارات هزینه شده، یکهزار و 700 میلیارد ریال برای اصلاح و توسعه شبکه های توزیع و بقیه نیز برای احداث خط انتقال آب در سطح استان هزینه شده است.

وی با بیان اینکه این میزان اعتبار تنها در 6 ماهه نخست امسال برای اصلاح و توسعه شبکه های آبرسانی مازندران هزینه شده است، خاطرنشان کرد: با هدف ارتقای کیفی و دسترسی مشترکین به آب آشامیدنی سالم و بهداشتی و مطلوب، از ابتدای سال جاری تا کنون 164 هزار متر اصلاح و توسعه شبکه توزیع و خطوط انتقال آب در سطح استان انجام شد.

وی با بیان اینکه همسو با اجرای این طرح، 87 هزار متر توسعه شبکه توزیع در اقطار 63 تا 250 میلی متری و 45 هزار متر عملیات اصلاح شبکه در اقطار63 تا 600 میلی متری اجرا شده است.

وی تصریح کرد: از این میزان، 75 هزار متر اصلاح و توسعه شبکه های آبرسانی در مناطق روستایی و 57 هزار متر نیز در سطح شهرها عملیاتی شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مازندران، بیشترین عملیات اصلاح شبکه توزیع آب در سطح استان را به طول 18 هزار متر مربوط به شهر ساری عنوان کرد و گفت: در مجموع 32هزار متر نیز خط انتقال در اقطار250 تا 500 میلی متری در این استان اجرایی شد.

برارزاده، شمار مشترکین زیرپوشش شرکت آب و فاضلاب مازندران که از مزایای این طرح بهره مند شدند را 45 هزار نفر ذکرکرد.

وی با عنوان اینکه از مجموع سه هزار روستای این استان، هم اکنون یکهزار و 350 روستا با تنش آبی مواجه اند، گفت: اجرای طرح های آبرسانی در مناطق محروم و دور دست برای رفع تنش آبی این خطه شمالی با جدیت در دستور کار است.

این مقام مسئول لازمه رفع تنش آبی مازندران را اجرای بیش از 2 هزار طرح آبرسانی عنوان کرد و افزود: تنش آبی این استان براساس برنامه ریزی ها ی صورت گرفته و اعتبارات پیش بینی شده تا مدت سه سال آینده رفع خواهد شد.

برارزاده، اعتبار مورد نیاز برای اجرای طرح های آبرسانی در روستاهای محروم و دوردست مازندران با هدف رفع تنش آبی این استان را 10 هزار میلیارد ریال عنوان کرد

برابر آمارها، حدود 12 درصد آب اشامیدنی استان از آب سطحی و 88 درصد از آب زیرزمینی یعنی 740 حلقه چاه و 373 چشمه تامین می شود، که در زمان بارندگی با کدورت آب و زمان قطع برق با خرابی پمپ ها مواجه می شویم که این چالش نشان می دهد باید بیشتر به سمت استفاده از آبهای سطحی برویم.

استان مازندران افزون بر سه هزار روستای بالای 20 خانوار دارد. منابع آبی این استان از 720 حلقه چاه، 353 دهنه چشمه و سد با ظرفیت تولید و استحصال 522 میلیون مترمکعب، تامین می شود.

شرکت آب و فاضلاب مازندران یک میلیون و 102 هزار مشترک را در 58 شهر و یکهزار و 678 روستا زیرپوشش دارد.

نظرات

captcha