تشکیل کمیته بررسی مشکلات معادن کوچک مقیاس گناباد و بجستان

مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با اشاره به وجود 80 معدن غیرفعال در این شهرستان، گفت: جهت فعال سازی این معادن کارگروهی تشکیل و مشکلات این معادن در حوزه زیرساختی، تکنولوژی، فرآوری و فروش بررسی و تصمیم گیری خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع معدنی خراسان، خدایار کریم نژاد، مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در جلسه هم اندیشی با کارآفرینان شهرستان گناباد که با حضور فرماندار گناباد، نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه شهرستان و جمعی از مدیران و فعالان بخش معدنی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: با وجود ذخایر ارزشمند معدنی در شهرستان گناباد، کارهای انجام شده در حوزه معدن و صنایع معدنی این شهرستان کافی نیست.

وی بر لزوم انجام فعالیت های اکتشافی سیستماتیک جهت استفاده از ظرفیت های مغفول مانده در این حوزه تأکید کرد و گفت: در این راستا اولین اقدامات شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با انجام 7 هزار متر حفاری مغزه گیری در محدوده های معدنی گناباد آغاز شده و آمادگی داریم هر میزان اعتبارات و سرمایه گذاری مورد نیاز باشد به این شهرستان اختصاص دهیم.

مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص توجه شرکت های دولتی به عنوان بنگاه های اقتصادی، بیان کرد: توسعه فعالیت های معدنی در این شهرستان با نگاه اقتصادی طرح ها و پروژه ها مدنظر شرکت است اما به دنبال توسعه و اشتغال پایدار هستیم.

کریم نژاد اضافه کرد: در این راستا و برای ایجاد اشتغال پایدار و توسعه معدنی در این منطقه کارهای اساسی توسط شرکت انجام شده است و به طور حتم در این مسیر از ظرفیت های بخش خصوصی، دانشگاهیان و نیروهای بومی متخصص استفاده خواهیم کرد.

وی، نیروی انسانی توانمند و کارآمد را یکی از ارکان مهم اقتصادی دانست و گفت: توانمندسازی نیروی انسانی نیازمند آموزش و تجربه است و در این راه، آمادگی داریم از طریق انعقاد تفاهم نامه در حوزه آموزش و پژوهش از ظرفیت های دانشگاه های شهرستان استفاده کنیم.

کریم نژاد همچنین از راه اندازی دفتر منطقه ای مجتمع خراسان در شهرستان گناباد خبر داد و گفت: به هر میزان پروانه اکتشاف جهت محدوده های معدنی در اختیار این شرکت صادر شود، آمادگی داریم اعتبارات به این شهرستان اختصاص دهیم.

رضا نصیری، فرماندار گناباد نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت های معدنی، دانشگاهی و نیروی انسانی و همچنین فضای همدلی و اتحاد بین حوزه های مختلف این شهرستان، اظهار داشت: شهرستان گناباد به عنوان یک شاهراه در حوزه ریل، جاده و فرودگاه است اما بیست سال خشکسالی مردم را از نظر اقتصادی به شدت ضعیف کرده است.

وی ادامه داد: طی این سال ها، خشکسالی 500 قنات کشاورزی موجود در شهرستان را به 200 قنات کاهش داده است بنابراین چاره ای نداریم جز اینکه به سمت معدن و فعال سازی صنایع معدنی حرکت کنیم.

نصیری ضمن تقدیر و تشکر از اقدامات انجام شده توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در شهرستان گناباد ، بیان داشت: ظرفیت های بالای شهرستان در حوزه معدنی می تواند منطقه را متحول کند لذا آماده هر نوع همکاری این حوزه هستیم.

هادی محمدی پور، نماینده مردم بجستان و گناباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه ضمن تقدیر از فعالیت های شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در این شهرستان ها، اظهار کرد: در کشور 7 شرکت بزرگ در حوزه معادن داریم که شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران به عنوان یکی از این شرکت ها جایگاه خاصی داراست و امیدواریم که از حمایت های این شرکت در شهرستان بهره ببریم.

وی همچنین در راستای وظایف شرکت تهیه و تولید مواد معدنی در زمینه احیای معادن کوچک مقیاس خواستار این مهم در سطح شهرستان های گناباد و بجستان شدند و افزود: شهرستان گناباد و بجستان ظرفیت بالقوه ای در حوزه دانشگاهی دارد که از این ظرفیت نیز می توان برای انجام فعالیت های معدنی در منطقه استفاده کرد.

مسئولین و کارآفرینان بخش معدن معدن و صنایع معدنی حاضر در این جلسه نیز با اشاره به ضعف و یا فقدان زیرساخت های شهرستان از قبیل راه و شبکه برق، اظهار امیدواری کردند با حضور شرکت های توسعه محور دولتی به ویژه سازمان ایمیدرو در ایجاد زیرساخت های مورد نیاز از حمایت های خود در شهرستان دریغ نکند.

برچسب ها ایمپاسکو تهیه و تولید مواد معدنی معادن کوچک مقیاس

نظرات

captcha