معاون شهردار تهران: 17 همت از بدهی به بانک شهر تسویه شد

به گزارش ایرنا، لطف اله فروزنده روز یکشنبه در جلسه شورای شهر تهران در جریان بررسی یک فوریت افزایش سرمایه بانک شهر گفت: سهامداران افزایش سرمایه را در سال گذشته پیگیری می کردند و ما نیز سال گذشته مجوزی دریافت کرده بودیم که مبلغی بر اساس آن به حساب بانک شهر واریز شد و قرار بر این بود که بانک شهر به بانک مرکزی افزایش سرمایه را اعلام کند اما بانک مرکزی رقم نقد را افزایش داد و ما ناچاریم که رقم بیشتری را واریز کنیم که واریز این مبلغ به مجوز شورا نیاز دارد.

به گزارش ایرنا، لطف اله فروزنده روز یکشنبه در جلسه شورای شهر تهران در جریان بررسی یک فوریت افزایش سرمایه بانک شهر گفت: سهامداران افزایش سرمایه را در سال گذشته پیگیری می کردند و ما نیز سال گذشته مجوزی دریافت کرده بودیم که مبلغی بر اساس آن به حساب بانک شهر واریز شد و قرار بر این بود که بانک شهر به بانک مرکزی افزایش سرمایه را اعلام کند اما بانک مرکزی رقم نقد را افزایش داد و ما ناچاریم که رقم بیشتری را واریز کنیم که واریز این مبلغ به مجوز شورا نیاز دارد.

ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران هم با بیان اینکه مهمترین وظیفه ما نظارت بر حفظ سرمایه های شهر است، عنوان کرد: بنده هیچ اطلاعی از وضعیت سرمایه شهرداری در بانک شهر و تعاملات بین شهرداری و بانک شهر ندارم.

وی اضافه کرد: یک هزار و 100 میلیارد تومان برای افزایش سرمایه به حساب بانک شهر واریز شده اما امروز آمدند که از ما مجوز بگیرند. بانک مرکزی مدتها است افزایش سرمایه را به بانک شهر اعلام کرده و کلانشهرها نیز این رقم را مصوب کرده و سپس واریز کرده اند اما شهرداری پس از واریز، یک فوریت به شورا آورده است.

مهدی بابایی رییس کمیته ایمنی شورا با بیان اینکه عملکرد بانک شهر شفاف است و در بورس می توان عملکرد را بررسی کرد، یادآور شد: حتی روزهایی که بازار منفی است صف خرید در سهام بانک شهر را شاهد هستیم که نشان دهنده عملکرد مثبت بانک در این عرصه است.

سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا گفت: ما به عنوان سهام دار اصلی بانک شهر باید از جزئیات اقدامات باخبر شویم و چون افزایش سرمایه درخواست یک طرفه شهرداری نیست باید مدیرعامل بانک نیز در این جلسه حضور پیدا می کرد تا اعضای شورا از فعالیت ها مطلع شوند و بتوانند تصمیمات لازم را بگیرند. ما به سبب اعتماد به مدیران ارشد رأی می دهیم اما باید از مدیران بانک به شورا دعوت شود.

گفتنی است یک فوریت افزایش سرمایه بانک شهر نیز با حداکثر آراء موافق به تصویب رسید.

گزارش حساب درآمد و هزینه شهرداری تهران در 5 ماهه ابتدایی سال

حبیب کاشانی نیز ضمن ارائه گزارش حساب درآمد و هزینه شهرداری تهران در مردادماه سال 1403 با بیان اینکه شهرداری تهران عملکرد خود را باید تا پانزدهمین روز ماه بعد ارائه دهد، اظهار کرد: شهرداری تهران 150 هزار میلیارد تومان برای امسال در نظر گرفت که درآمدها 119 هزار میلیارد تومان، منابع حاصل از واگذاری دارایی های سرمایه ای 16 هزار میلیارد تومان و منابع حاصل از واگذاری دارایی مالی 14 هزار میلیارد تومان است.

وی افزود: 43 هزار و 244 میلیارد تومان عملکرد نقد و بیش از سه هزار میلیارد تومان عملکرد غیر نقد است. در فصل اول درآمدها بایستی در پنج ماهه امسال 50 هزار میلیارد تومان وصول می شد که 35 هزار میلیارد تومان وصول شده و معادل 70 درصد است.

وی با اعلام اینکه چهار هزار و 400 میلیارد تومان از درآمدهای تیر و مرداد کسر شده است، یادآور شد: با توجه به اینکه عمده ساخت و سازها در تابستان اتفاق می افتد قابل تأمل است که در تیر و مرداد که باید بیشترین درآمد را داشته باشیم، در مرداد چهار هزار میلیارد تومان درآمد کمتری داشته ایم.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: در عوارض ارزش افزوده باید 9 هزار و 200 میلیارد تومان در سال وصول شود اما در پنج ماهه 409 میلیارد تومان وصول شده که سه هزار و 800 میلیارد تومان از رقم مصوب پنج ماهه عقب هستیم.

وی اضافه کرد: 16 هزار و 824 میلیارد تومان در سه کد عقب هستیم و این کدها محقق نشده است. در لکه گیری و ترمیم حفاری مردمی اختلاف فاحشی وجود دارد و قرار بود در پنج ماهه ابتدایی سال 100 میلیارد تومان حاصل شود که بیش از 20 میلیارد تومان وصول شده است. در تیرماه 68 میلیارد تومان وصول شده اما در مردادماه رقم 25 میلیارد تومان اعلام شده است.

کاشانی با بیان اینکه درآمد حاصل از تبلیغات محیطی 300 میلیارد تومان بوده و نمی دانیم در سازمان زیباسازی چه اتفاقی می افتد چراکه عقب ماندگی 300 درصدی را نسبت به بودجه مصوب شاهد هستیم، تصریح کرد: بد است که در برخی کدهای درآمدی شاهد درآمد صفر هستیم.

وی با اعلام اینکه سود ناشی از سهم شهرداری در سرمایه گذاری 400 میلیارد تومان بوده که هزار میلیارد تومان عقب هستیم، گفت: در جدول آیتم های افزایشی شورا مبلغ عوارض را افزایش داد و فعالیت ها مطلوب بوده و قرار بود در پنج ماهه 12 هزار میلیارد تومان محقق شود که 14 هزار میلیارد تومان محقق شده است.

کاشانی با بیان اینکه در واگذاری املاک نیز درآمدها نسبت به رقم مصوب بیشتر بوده است، یادآور شد: در وصول مطالبات و چک های دریافتی قرار بود 300 میلیارد تومان وصول شود که هزار و 700 میلیارد تومان وصول شده است.

وی ادامه داد: در بخش هزینه ها در بخش نقدی اعتبار ابلاغی در هزینه ای، تملک دارایی مالی و سرمایه ای 122 هزار و 873 میلیارد تومان ابلاغ شده اما با تخصیص اعتبار 43 هزار و 614 میلیارد تومان و عملکرد 15 هزار و 495 میلیارد تومان درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار 35 درصد است.

خزانه دار شورا همچنین تصریح کرد: در هزینه های غیرنقدی 21 هزار و 137 میلیارد تومان ابلاغ شده که با تخصیص هشت هزار و 153 میلیارد تومان و عملکرد 923 میلیارد تومان درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار 11 درصد است.

وی با بیان اینکه در مجموع هزینه های نقدی و غیرنقدی رقم ابلاغی 144 هزار میلیارد تومان است، گفت: با تخصیص اعتبار 51 هزار و 767 میلیارد تومان و پرداخت نقدینگی 55 هزار میلیارد تومان و عملکرد 16 هزار میلیارد تومان درصد جذب نسبت به تخصیص اعتبار 31 درصد است.

کاشانی اعلام کرد: در عملکرد پنج ماهه منتهی به مردادماه سال 1403 در مجموع وصول نقد و غیرنقد مبلغ 47 هزار و 208 میلیارد تومان بوده که مبلغ 17 هزار و 112 میلیارد تومان آن معادل 36 درصد پایدار و 30 هزار میلیارد تومان آن معادل 63 درصد ناپایدار است. در مجموع در وصول نقد و غیر نقد 16 هزار و 893 میلیارد تومان عقب هستیم.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه درآمدهای ناشی از توسعه شهر باید در پنج ماه ابتدایی 28 هزار و 600 میلیارد تومان بود اما 16 هزار و 970 میلیارد تومان وصول شده است، یادآور شد: 11 هزار و 629 میلیارد تومان کمتر از برنامه مصوب پنج ماهه سال 1403 وصول شده است.

سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با بیان اینکه برخی ردیف های بودجه جابجا شده است، اظهار کرد: این موضوع صریحا خلاف قانون است و دوستان در شهرداری باید توضیح دهند چگونه بدون اذن شورا این جابجایی را انجام داده اند؟

همکاری شهرداری و قوه قضاییه در شناسایی و اعلام ساختمان های ناایمن

سوده نجفی در دویست و شصت و ششمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن تسلیت به مناسبت شهادت شهید سید حسن نصرالله و شهید سردار عباس نیلفروشان و ضمن گرامیداشت هفتم مهر روز آتش نشان، یادآور شد: آتش نشانان قهرمانان بی ادعایی هستند که برای حفظ جان شهروندان جان فشانی می کنند که این تلاش آنها قابل تقدیر است. باید قبول کنیم که آتش نشانی یکی از مشاغل سخت و زیان آور است و باید سختی کاری آنها توسط دولت و مجلس به طور جدی پیگیری شود.

نجفی تأکید کرد: ساختمان های ناایمن یکی از مشکلات شهر است که شهرداری در همکاری با قوه قضاییه همکاری خوبی در شناسایی و اعلام این ساختمان ها داشته و بیمارستان ها نیز متأسفانه در این لیست قرار دارند.

وی با اشاره به برگزاری همایشی با حضور روسای بیمارستان ها در سازمان آتش نشانی، یادآور شد: معاون سابق خدمات شهری شهرداری در این همایش حضور داشت تا رفع بخشی از مشکلات ایمنی بیمارستان ها تسهیل شود. امیدواریم ایمن سازی بیمارستان ها سریع تر عملیاتی شود تا شاهد شهری ایمن باشیم.

نظرات

captcha