اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
نایب رئیس شورای امنیت روسیه گفت، اعضای کوچک ناتو که رویای حمله به روسیه را در سر می پرورانند، باید بدانند که ماده 5 در برابر سلاح های هسته ای تاکتیکی موثر نیست.
به گزارش ایسنا، «دیمیتری مدودف» رئیس جمهور و نخست وزیر سابق روسیه در مورد اظهارات اخیر ژنرال ارشد استونی در مورد حملات «پیشگیرانه» به روسیه در راستای خدمت به اهداف ناتو اظهارنظر کرد.
مدودف که در حال حاضر نایب رئیس شورای امنیت روسیه است، جمعه به خبرنگاران گفت: «هر چه یک کشور احمقانه تر رفتار کند، تکبر رهبران مجنون و اشخاص آن بیشتر است. مردم فقط باید یک چیز را در نظر بگیرند؛ اگر روسیه مثلا از سلاح های هسته ای تاکتیکی علیه کشوری استفاده کند که به خود اجازه چنین اظهاراتی را می دهد، چیزی جز یک لکه از آن باقی نخواهد ماند.»
مدودف با اشاره به مفاد معروف به دفاع متقابل ناتو افزود: «مطمئنا، ماده 5 معاهده واشنگتن ممکن است اعمال شود، اما آن کشور مدنظر دیگر وجود نخواهد داشت.»
این اظهارات در حالی مطرح شد که دیمیتری مدودف در میدان موشکی کاپوستین یار در منطقه آستاراخان سخنرانی می کرد، مکانی که نیروی هوایی روسیه در آن فناوری موشکی پیشرفته را آزمایش می کند.
طی روزهای گذشته، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه، در نشست شورای امنیت این کشور با حضور مدودف، از تغییرات دکترین هسته ای مسکو رونمایی کرد. دکترین به روزشده که به طور گسترده به عنوان پیامی برای ایالات متحده و متحدانش و همچنین اوکراین در نظر گرفته می شود، به روسیه اجازه می دهد تا در صورت حمله متعارف توسط کشوری که توسط یک قدرت هسته ای حمایت می شود، بازدارندگی هسته ای خود را اعمال کند.
ژنرال «واهور کاروس» رئیس ستاد کل استونی هفته گذشته گفت طرح های احتمالی جدید ناتو برای درگیری با مسکو پیش بینی می کند که این کشور بالتیک حمله ای را در آن سوی مرز انجام دهد.
این ژنرال استونیایی افزود: «قابلیت های حمله دوربرد ما به طور کامل در برنامه های ناتو در نظر گرفته شده است و ناتو به ما می گوید که ما باید حواسمان به اهداف خاصی [در روسیه] باشد و آن زمان است که آنها می توانند [به استونی] بیایند و گام های بعدی را بردارند.»
کاروس ماموریت جدید را «تغییر اساسی» در دکترین نظامی استونی توصیف و خاطرنشان کرد که قبل از درگیری اوکراین، بلوک تحت رهبری ایالات متحده انتظار داشت که این کشور بالتیک حدود 10 روز قبل از اینکه بتواند نیروهای کمکی ناتو را دریافت کند، مقاومت کند.
این جمهوری شوروی سابق در سال 2004 به این سازمان پیوست و یکی از سرسخت ترین حامیان اوکراین در درگیری با روسیه بوده است.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}