اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
مساجد محلات ظرفیت های خوبی برای انجام فعالیت های فرهنگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و امدادی هستند که با رونق آموزش می توان از این ظرفیت برای اشتغال زایی نیز استفاده کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، مسجد امام حسین واقع در شهر سهند، افراد نیازمند را در قلب خود جای داده و با اختصاص بخشی از محوطه حیاط آن، درآمدزایی برای بانوان نیازمند در کارگاه های کوچک مسجد، انجام یافت.
مجید زرین، امام جماعت مسجد امام حسین (ع) واقع در شهر سهند آذربایجان شرقی است . فعالیت های مسجد در قالب کارهای فرهنگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و امدادی بسیاری در این مسجد تحت نظر او انجام می شود.
فعالان این مسجد از سال 1393 تصمیم گرفتند فعالیت های نیکوکارانه را نیز از طریق مسجد دنبال کنند؛ از این رو اساس و پایه این کار روی آوردن به مسائل آموزشی بود و برگزاری آموزش های خیاطی، قالی بافی، حکاکی روی فلز، چرم دوزی و.. از جمله کلاس های آموزشی بود که برگزار شد.
آموزش و اعطای مدرک فنی حرفه ای به 500 نفر از بانوان
با برگزاری دوره های آموزشی و با همیاری فنی وحرفه ای، نزدیک به 500 نفر از بانوان شهر سهند آموزش دیدند و بسیاری از آن ها مدرک معتبر فنی و حرفه ای دریافت کردند.
عده ای از بانوانی که از طریق آموزش های مسجد صاحب تخصص شده بودند، در رشته هایی مانند خیاطی و عطاری، به مرحله خوداشتغالی رسیدند؛ علاوه بر آن، عده دیگر که جویای شغل بودند را به به کارخانجات و شرکت های تولیدی جهت همکاری معرفی کردند.
ایحاد کارگاه های تولیدی برای بانوان در حیاط مسجد
امام جماعت مسجد امام حسین (ع) به کمک سایرین ظرفیت بالایی برای اشتغال و درآمدزایی در مسجد ایجاد کردند. آن ها با همکاری خیّرین و اهالی محل، در قسمت هایی از حیاط مسجد که بدون استفاده مانده بود، کارگاه های خیاطی تولیدی کوچک برای بانوان محل تاسیس کردند تا از این راه به مرحله اشتغال و درآمدزایی برسند.
{{name}}
{{content}}