اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان همدان، گفت: اصلاح الگوی کشت از مهم ترین راهکارها برای تامین امنیت غذایی است که با شروع کشت های پاییزه در استان باید مورد توجه جدی کشاورزان قرار گیرد.
امیر لاهوتیان در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: استفاده از بذور ضدعفونی شده و اصلاحی، کودهای پایه، مبارزه به موقع و اصولی با علف های هرز، آفات و بیماری ها از دیگر اقدامات ضروری برای تامین امنیت غذایی همدان است.
وی با بیان اینکه زراعت، باغبانی و کشاورزی هر استانی، مختصات و و ویژگی های خود را دارد افزود: فرضاً استان ما به لحاظ تولید گندم از ظرفیت بالایی برخوردار است به طوری که امسال افزون 705 هزار تن گندم در استان تولید شده این در حالی است که ممکن است از نظر سایر جشن ها مثل سیب زمینی و هندوانه اصلا شرایط کشت را نداشته باشیم یا کمتر داشته باشیم، بنابراین توجه به ساختارهای الگوی کشت بسیار اهمیت دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی همدان همچنین بیان کرد: استان همدان دارای 692 هزار هکتار زمین زراعی (آبی و دیم) و 117 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که بر اساس آخرین آمار های منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان معادل 66 هزار و 300 میلیارد ریال است.
لاهوتیان با بیان اینکه با ظرفیت های موجود کشاورزی در استان همکاری کشاورزان از اصلی ترین عوامل موفقیت در اصلاح الگوی کشت است، تاکید کرد: با استفاده اصولی از منابع پایه تولید، آب و خاک برای آیندگان حفظ شده و اثرات سوئ ناشی از خشکسالی کاهش می یابد.
وی با بیان اینکه جهاد کشاورزی برنامه تولید بر اساس تنوع محصولات را تا برش شهرستانی تهیه و ابلاغ کرده است، بیان کرد: اصلاح الگوی کشت در دو محور بهره وری مناسب ازمنابع آب و خاک و امنیت غذایی خلاصه می شود که کشت خود سرانه و خارج از برنامه این دو مسئله را با خطر مواجه می کند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}