اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
رسانه آمریکایی گزارش داد، سیاست «جو بایدن» در قبال اوکراین و تامین مالی جنگی که بسیاری آن را ظاهرا یک درگیری بی پایان می دانند، مسیر را برای شکست اوکراین در دوران روسای جمهور بعدی آمریکا هموار می سازد.
به گزارش ایسنا، بیش از 2 سال و نیم از جنگ اوکراین می گذرد و هنوز هیچ چشم اندازی برای صلح در این کشور وجود ندارد. این درحالیست که برخی کشورهای غربی به ویژه ایالات متحده آمریکا به جای تمرکز بر راه حل های دیپلماتیک جهت حل وفصل این درگیری، بر روی ارسال کمک های مالی و نظامی به کی یف پافشاری می کنند و از طرفی روسیه هم بارها خاطر نشان کرده که تداوم چنین روندی صرفا این جنگ را طولانی تر می کند.
نشریه «هیل» در گزارشی با اشاره به سیاست های رئیس جمهور آمریکا در قبال اوکراین می نویسد: «جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمریکا همچنان به تامین مالی جنگ اوکراین ادامه می دهد؛ جنگی که بسیاری آن را ظاهرا یک درگیری بی پایان تلقی می کنند. هم چنین سیاست رئیس جمهور بایدن به تداوم ارسال تسلیحات به کی یف و دادن اختیار برای رهایی خودش، مسیر را برای روسای بعدی ایالات متحده هموار می سازد تا حمایت های آمریکا از اوکراین را قطع کنند.»
این رسانه آمریکایی در ادامه به طور جداگانه به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا می پردازد و سناریوهای احتمالی را در صورت پیروزی هر کدام چنین بررسی می کند: «ایالات متحده آمریکا تحت ریاست «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق و نامزد حزب جمهوری خواه ناگهان طی 24 ساعت به کمک های واشنگتن به کی یف خاتمه می دهد و اگر «کامالا هریس» معاون رئیس جمهور بایدن و نامزد حزب دموکرات در انتخابات پیروز شود، به تدریج اما ناگزیر پایان کمک های آمریکا به اوکراین را رقم می زند.»
«کامالا هریس» و «ولودیمیر زلنسکی»«هیل» در ادامه این گزارش تاکید می کند که لفاظی های بایدن و هریس در مورد اوکراین بیشتر از آنکه جنبه حمایتی از این کشور داشته باشد، موجب تقویت «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در این جنگ می شود.
این نشریه با اشاره به سخنرانی رئیس جمهور آمریکا در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک که بر حمایت تمام قد ایالات متحده و شرکای ناتو از اوکراین تاکید کرد، می نویسد که «اقدامات دولت آمریکا با چنین بیانیه های پر زرق و برقی همخوانی ندارد زیرا همچنان پس از گذشت 2 و نیم سال از جنگ اوکراین، ده ها هزار اوکراینی کشته، میلیون ها نفر آواره شده اند و زیرساخت های حیاتی این کشور نابود می شوند.»
«دونالد ترامپ» بارها تاکید کرده که اگر رئیس جمهور شود، اوضاع اوکراین و وضعیتی که بایدن ساخته را مدیریت خواهد کرد. او هم چنین گفته است که از طرفین می خواهد با یکدیگر مصالحه کنند تا به پایان فوری جنگ نزدیک شوند. ترامپ بارها تاکید کرده که اگر در انتخابات ریاست جمهوری 2024 آمریکا پیروز شود، پیش از مراسم تحلیف و حتی طی 24 ساعت به جنگ اوکراین خاتمه خواهد داد. برخی از رسانه ها و مقامات گمانه زنی می کنند که شاید او چنین کاری را با واگذاری قلمروهای اوکراینی به روسیه انجام خواهد داد؛ اقدامی که برای «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین خوشایند نیست.
دیدار اخیر «دونالد ترامپ» و «ولودیمیر زلنسکی»بنا بر گزارش هیل، اگر «کامالا هریس» رئیس جمهور آمریکا شود و سیاست های امنیت ملی و خارجه را به دست بگیرد، با «دو راهی» مواجه خواهد شد که رئیس جمهور بایدن از سال 2022 با آن مواجه است؛ آیا آمریکا باید به اوکراین برای پیروزی در این جنگ و خروج نیروهای روسیه از قلمرو اوکراینی کمک کند و یا اینکه آمریکا باید صرفا به ارسال تسلیحات به اوکراین و کمک به بقای این کشور کمک کند؟
بایدن و هریس تاکنون به این معتقدند که ایالات متحده باید از حمایت بسیار زیاد از دفاع اوکراین خودداری کند تا جلوی تنش ها و رویارویی مستقیم با روسیه را بگیرند. برای مثال، «ولودیمیر زلنسکی» مدت هاست تقاضای استفاده از موشک های دوربرد در حمله به خاک روسیه را عنوان کرده و مدعی شده که این اقدام می تواند به «پیروزی» اوکراین منجر شود اما «جو بایدن» از رویارویی مستقیم با روسیه و پاسخ احتمالی این کشور به چنین اقدامی واهمه دارد و به همین دلیل هنوز به درخواست رئیس جمهور اوکراین پاسخ مثبت نداده است.
نشریه «هیل» در پایان این گزارش می نویسد: «اگر بایدن و هریس از ارائه تسلیحات و اختیارات مورد نیاز اوکراین برای پیروزی امتناع کنند و در عوض آن را به یک جنگ فرسایشی آهسته بسپارند، لفاظی های الهام بخش آنها پوچ می شود. اما آنچه که آنها واقعا ارائه می دهند، صرفا یک نسخه بلندمدت تر از طرح ترامپ برای قطع حمایت ایالات متحده از اوکراین است.»
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}