نجات جان 380 بیمار سکته قلبی در نیمه نخست سال جاری

ایسنا/هرمزگان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از نجات جان 380 بیمار دچار سکته قلبی با ارایه خدمات درمانی استاندارد در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در نیمه نخست سال جاری خبر داد.

منوچهر کمالی افزود: در پنج ماهه نخست سال جاری، 4531 شهروند در استان از خدمات درمانی مربوط به بیماری قلبی و عروقی، در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه بهره مند شده اند.

وی افزود: از این تعداد بیمار که در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه پذیرش شدند؛  4064 بیمار در بخش ccu بستری و 71 بیمار تحت عمل جراحی قلب، قرار گرفتند.

معاون درمانه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه تعداد مراجعین کد 247، 113 بیمار بودند، اضافه کرد: در واقع هدف اصلی طرح کد 247 تشخیص و درمان سریع و موثر بیماران مبتلا به سکته حاد قلبی است و همچنین، نحوه عملکر کد 247 به این صورت است که بیماران با علائم سکته حاد قلبی که به بیمارستان مراجعه می کنند، بدون معطلی و اتلاف وقت توسط پزشک معاینه می شوند، در صورت تأیید سکته حاد قلبی، بیمار توسط متخصص قلب بررسی و در صورت انسداد عروق، آنژیوپلاستی یا استنت گذاری انجام می شود.

کمالی عنوان کرد: از مزایای طرح کد 247 می توان به کاهش چشمگیر مرگ و میر ناشی از سکته حاد قلبی، کاهش زمان بستری در بیمارستان، کاهش هزینه های درمان و افزایش رضایتمندی بیماران اشاره کرد.

وی در پایان گفت: مهمترین توصیه در خصوص کاهش ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی رعایت موارد ذیل است، کنترل دقیق قند و فشار خون در مبتلایان به دیابت و پرفشاری خون، داشتن رژیم غذایی سرشار از میوه و سبزیجات و غذاهای آب پز و پرهیز از غذاهای چرب، سرخ کردنی و پر انرژی تا حد ممکن، داشتن تحرک به مقدار کافی حداقل سه روز در هفته و هر روز 30-45 دقیقه پیاده روی با سرعت شتابنده است .

انتهای پیام

نظرات

captcha