اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
محققان با استفاده از هوش مصنوعی، زیست حسگری ساختند که از روی اشک می تواند بیماری کرونا را تشخیص دهد.
به گزارش ایسنا، تیمی از محققان کره ای پلتفرم زیستی جدیدی ایجاد کرده اند که می تواند بیماری کرونا را از طریق اشک های انسان تشخیص دهد و یادگیری عمیق را با پراکندگی رامان بهبود یافته سطحی (SERS) ترکیب کند.
SERS روشی است که باعث افزایش مقادیر کم مواد، از جمله مولکول های شیمیایی و بیولوژیکی، از طریق رزونانس پلاسمون سطحی بر روی سطوح فلزی مانند نقره و طلا می شود. این فرآیند سیگنال های مولکولی را بیش از 100 میلیون بار تقویت می کند و آن را برای تشخیص دقیق و توصیف مواد متنوع بسیار مهم می کند.
نتایج این پروژه که به همت پروفسور هان جی سانگ انجام شده، در نشریه ACS منتشر شده است. در این مقاله محققان، از نانوذرات طلای 3 بعدی (AuNPs) برای انجام آزمایش های سریع و غیر تهاجمی استفاده کردند.
یک روش متداول برای تولید ساختارهای نانوذرات طلا شامل یک فرآیند دو مرحله ای است: اول، سنتز نانوذرات طلا با استفاده از پلی وینیل پیررولیدون و بعد مونتاژ آنها در یک فیلم از طریق روشی موسوم به لانگمر بلاجت. در حالی که، این رویکرد نیاز به زمان، نیروی انسانی و تجهیزات تخصصی برای سنتز و فرآیندهای خودآرایی دارد. هان جی سانگ، استاد چشم پزشکی در بیمارستان کانگبوک سامسونگ، مون سانگ ووونگ و چوی سام-جین ، اساتید چشم پزشکی در کالج پزشکی دانشگاه کیونگ هی و دکتر یونگ هو سانگ، متخصص حوزه همگرایی نانو بیو در انستیتوی علوم مواد کره، روشی سریع و کارآمدتر را توسعه دادند. آنها یک فرآیند ساخت تک مرحله ای را برای ایجاد ساختارهای نانوذرات طلا در حجم بالا و به صورت سه بعدی ارائه دادند که نیاز به مراحل اضافی ندارد.
آنها در مطالعه خود از دی سولفید مولیبدن به عنوان کاتالیزور استفاده کردند که نانوذرات طلا را قادر می کند تا به طور خودجوش در ساختارهای سه بعدی شکل بگیرند. این فرآیند به این شکل اتفاق می افتد که الکترون های تولید شده بر روی سطح نیمه هادی، یون های طلا را احیاء کرده و سطح فرمی بین دی سولفید مولیبدن و محلول طلا را متعادل می کند. هنگامی که پلی وینیل پیررولیدون اضافه می شود، به تشکیل یک لایه گسترده و دو بعدی از دی سولفید مولیبدن کمک می کند که به نوبه خود ایجاد ساختارهای نانوذرات طلای متراکم و لایه بندی شده را تسهیل می کند. این فرآیند شباهت زیادی به آبکاری بدون برق یا الکترولس دارد.
به نقل از ستاد نانو، کل فرایند توسط یک مدل یادگیری عمیق هدایت می شود. این روش با تجزیه و تحلیل تغییرات شیمیایی در نمونه های اشک چشم می تواند آلودگی به ویروس کرونا را در مدت زمان کمتر از دو دقیقه و با حساسیت 98٫5 درصد شناسایی کند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}