امام جمعه شوش: حل آسیب های اجتماعی نیازمند کار مطالعاتی و علمی است

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدمرتضی مرعشی روز دوشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت خانواده شوش، امیدآفرینی را مسوولیتی بزرگ به عهده همه دستگاه ها و رسانه های شهرستان دانست و ادامه داد: صدای واحد از شوش برای معرفی ظرفیت ها و گره گشایی از مسایل این شهرستان در استان و کشور باید شنیده شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام سیدمرتضی مرعشی روز دوشنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی و سلامت خانواده شوش، امیدآفرینی را مسوولیتی بزرگ به عهده همه دستگاه ها و رسانه های شهرستان دانست و ادامه داد: صدای واحد از شوش برای معرفی ظرفیت ها و گره گشایی از مسایل این شهرستان در استان و کشور باید شنیده شود.

امام جمعه شوش افزود: این شهرستان با وجود ظرفیت های کم نظیر فرهنگی، تاریخی، مذهبی و گردشگری مظلوم است و باید با کار رسانه ای و بهره گیری از این ظرفیت ها، از شوش مظلومیت زدایی شود.

وی ادامه داد: تقویت امید به آینده، ارتقای سطح رفاه، بهبود زیرساخت ها، بهره گیری از ظرفیت های بی بدیل شوش و خدمت شبانه روزی دستگاه ها به مردم از جمله اقدام های اساسی برای امیدآفرینی در این شهرستان است.

وی با بیان اینکه بسیاری از آسیب های اجتماعی ریشه در فرهنگ دارد گفت: دوری از فرهنگ های بومی، ترویج سبک زندگی غربی و تضعیف باورهای دینی از جمله عوامل بسیاری از آسیب های اجتماعی است.

حجت الاسلام مرعشی سبک زندگی غربی را عامل افسردگی ها و گسترش آسیب های اجتماعی دانست و بیان کرد: دستگاه های فرهنگی شوش برای تقویت و معرفی ظرفیت های فرهنگ بومی و باورهای اعتقادی به منظور کاهش آسیب های اجتماعی مسوولیت دارند.

طرح محله اسلامی به دنبال محرومیت زدایی در شوش است

فرماندار شوش نیز در این آیین با بیان اینکه حل آسیب های اجتماعی یکی از مسایل اولویت دار کشور است گفت: 24 آسیب اجتماعی در خوزستان شناسایی و دسته بندی شده که برای هر آسیب اجتماعی راهکاری تعیین شده است.

محسن حویزه ادامه داد: سه عامل بیکاری، اعتیاد و طلاق، ریشه اکثر آسیب های اجتماعی است به همین دلیل تلاش برای مهار و کاهش این سه عامل، نقش اساسی در کاهش آسیب های اجتماعی دارد.

وی حضور مسوولان شوش در مناطق آسیب دیده و برنامه ریزی برای حل مسایل این مناطق را ضروری دانست و بیان کرد: بهبود زیرساخت ها، حل مسایل اجتماعی، بهبود خدمات بهداشت و درمان و همچنین ارتقای امنیت محلات چهار محور اصلی است که در قالب طرح محله اسلامی و گردان های شهید سلیمانی در شوش دنبال می شود.

فرماندار شوش خودکشی را یکی از آسیب ها اجتماعی دانست و بیان کرد: تضعیف باورهای اعتقادی بر اساس مطالعه انجام شده یکی از عوامل اصلی خودکشی است و در مناطقی که باورهای دینی قوی باشد، به طور طبیعی آمار خودکشی بسیار کم است.

به گزارش ایرنا، شهرستان شوش با بیش از 140 هزار نفر جمعیت دارای 220 روستا است.

شهر باستانی شوش از مراکز تمدن قدیم، از معروفترین شهرهای دنیا، پایتخت چند هزارساله تمدن عیلام و همچنین پایتخت زمستانی امپراطوری هخامنشی بوده است. شوش که در شمال خوزستان قرار دارد به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و آثار ارزشمند و منحصر به فرد تاریخی و مذهبی نظیر حرم دانیال نبی(ع)، آرامگاه دعبل خزاعی شاعر شهیر اهل بیت (ع)، آپادانا، آکروپل، شهر شاهی، شهر پیشه وران، کاخ اردشیر دوم، محوطه باستانی و اثر جهانی چغازنبیل در هفت تپه از مقصدهای مهم گردشگری ایران به شمار می رود.

شوش با وجود مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس و نیز مناطق گردشگری طبیعی چون جنگل و بیشه کرخه و نیز حرم حضرت دانیال نبی(ع) همچنین 2 اثر ثبت جهانی چغازنبیل و محوطه باستانی یکی از مقاصد اصلی مسافران نوروزی و کاروان های راهیان نور است.

نظرات

captcha