اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش ایرنا، تفریح و سرگرمی، عشق و علاقه، خانواده و دوستان، کسب و کار، توسعه فردی و معنویت، مسائل مالی و سلامت مجموعه ای از رفتارهایی است که در چرخه زندگی افراد به تناسب سن از دوران کودکی، نوجوانی، جوانی، میان سالگی و کهنسالگی که به آن دوران سالمندی اطلاق می شود وجود دارد.
به گزارش ایرنا، تفریح و سرگرمی، عشق و علاقه، خانواده و دوستان، کسب و کار، توسعه فردی و معنویت، مسائل مالی و سلامت مجموعه ای از رفتارهایی است که در چرخه زندگی افراد به تناسب سن از دوران کودکی، نوجوانی، جوانی، میان سالگی و کهنسالگی که به آن دوران سالمندی اطلاق می شود وجود دارد.
در هر کدام از این دوران شاهد خوشی ها و ناخوشی های هستیم که افراد در مقابله با آن روش های مختلفی اتخاذ می کنند که می تواند در امنیت و سلامت روانی آنها اثرگزار باشد به گونه ای که گذار از هر مرحله به مرحله بعدی زمینه ساز ارتقا دانشی برای زیست بهتر است.
اگر چه در خصوص زمان دقیق سالمندی برای هر فردی آمارهای متناقض وجود دارد اما بیشتر پژوهشگران و اندیشکده های مرتبط با حوزه علوم انسانی و زیست بوم، سن 65 سالگی را آغاز این دوران می دانند.
سالمندی شاید در منظر عده ای آغازی بر پایان چرخه زندگی است، دورانی که گاهی در سکوت و انزوای آسایشگاه ها، گاهی در راهروهای بیمارستان ها و مطب های پزشکی و گاهی نیز در خلوت اتاقی به یاد مانده از سال ها رنج و زحمت سپری می شود اما در هر کجا که باشد به حکم انسان بودن، به حکم سال ها کوشش و ممارست برای ساخت یک زندگی خوب و تربیت فرزندان و به حکم اراده بشر برای زیستن، شایسته تکریم و احترام است.
بیشتر بخوانید
ایرنا گفت: سالمند شدن جمعیت در حال حاضر یک واقعیت جهانی است و جمعیت افراد مسن به طور قابل توجهی در حال افزایش است.
قاسم برجویی فرد افزود: سالمندی دوران مهمی از زندگی انسان ها است، لذا حفظ و ارتقاء سلامت سالمندان در کلیه ابعاد (جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی) آن ها در اولویت خواهد بود.
وی اضافه کرد: تکریم سالمندان، یک وظیفه اخلاقی و اسلامی است که به معنای احترام به ارزش ها و سنت ها، حفظ پیوندهای خانوادگی و پیوند بین نسلی است. فرهنگ سازی برای تکریم سالمندان در جامعه امری ضروری است و باید از روش های نوین آموزش بهره جست.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: در فرهنگ ها و آیین های مختلف دینی و غیردینی، برای سالمندان، جایگاه و احترامی خاص در نظر گرفته شده است و در دین اسلام که بر پایه مهر و تکریم استوار است، سالمندی دوران عزت، بزرگداشت و اشتراک گذاری تجربیات با نسل نوپای جامعه محسوب می شود.
وی با اعلام این که تکریم بزرگ ترها و به خصوص سالمندان، در احادیث اهل بیت از جایگاه ویژه ای برخوردار است، بیان کرد: به همان اندازه که جوانی جمعیت از جمله اولویت های اصلی ما در سال های آینده بشمار می رود سالمندی جمعیت و مهیاسازی زیرساخت های لازم برای سالمندی سالم و فعال بایستی موردتوجه و اهتمام مدیران بهداشت و درمانی در هر منطقه قرار گیرد.
برجویی فرد گفت: وقتی تا سال 1450 جمعیت بالای 60 سال کشورمان به 30 درصد برسد با این ظرفیت و زیرساخت نمی توان انتظار ارتقای کیفیت زندگی برای این قشر آسیب پذیر را داشت بنابراین به این مسئله نباید یه صرف نگاه تقویمی در طول سال داشت.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: در آینده با افزایش جمعیت سالمندان در ایران، این گروه سنی نیاز بیشتری به خدمات بهداشتی و درمانی پیدا خواهند کرد و چالش های متعددی در این خصوص خواهیم داشت.
وی بیان کرد: البته در سطح ملی اقداماتی خوبی نظیر ابلاغ سند ملی سالمندان، بازنگری در بیمه تکمیلی با کمک سازمان برنامه وبودجه و تشکیل فراکسیون سالمندی برای اولین بار در مجلس شورای اسلامی صورت گرفته که نوید روزهای امیدبخش در راستای ارتقا کیفیت زندگی سالمندان را می دهد.
برجویی بیان کرد: با نگاهی اجمالی به روزشمارهای هفته جهانی سالمند در سال جاری می توان دریافت تغییر نگرش به سالمندی و تقویت زیرساخت های ارائه دهنده خدمات بهداشتی درمانی از الویت های برنامه ریزی و اجرایی در سطح خرد و کلان است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تأسیس و به کارگیری فعالانه کانون های بازنشستگی در تمامی دستگاه های اجرایی و سازمان های ذیربط را مهم ترین اقدام در جهت رضایتمندی از زندگی و حضور فعالانه سالمندان در اجتماع دانست.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر در گفت و گو با ایرنا گفت: سالمندان، افرادی با کوله باری از تجربه هستند و بهره مندی از تجربه های آنان برای جوانان امروزی که شاید فکر می کنند دانای کُل هستند، سرمایه ای بسیار ارزشمند و گران قیمت است.
حیدر عزیزنژاد افزود: تکریم سالمندان، توصیه اکید دین مبین اسلام، پیامبر اعظم(ص) و ائمه هدی(ع) است که این مهم باید به شکل مداوم و مستمر مورد توجه خانواده ها قرار گیرد.
وی ادامه داد: سالمندی دوره کمال، پختگی، بردباری، خردمندی، شکیبائی و صلابت استَ، بی شک تجارب این پیشکسوتان می تواند آینده ما را در مقابل دیدگانمان هویدا سازد.
مدیرکل بهزیستی استان بوشهر یادآور شد: دوران سالمندی، مانند دوران کودکی و نوجوانی، یک مسیر طبیعی جهان خلقت انسان و در واقع مرحله به کارگیری تجارب دوران های گذشته است.
وی سالمندی را به معنای جوانی از دست رفته ندانست بلکه بر مرحله جدیدی از زندگی با فرصت های جدید و تجریبات فراوان تاکید کرد.
{{name}}
{{content}}