برگزاری 10 نشست تخصصی در همایش «دین،فرهنگ و رسانه های نوین»

همایش ملی " دین، فرهنگ و رسانه های نوین " با هدف بررسی تأثیرات رسانه های نوین و فناوری های دیجیتال بر هویت دینی و فرهنگی جامعه، طی دو روز در قم و تهران برگزار می شود. در این نشست ها بیش از 40 مقاله تخصصی توسط پژوهشگران ارائه خواهد شد.

خبرگزاری تسنیم از قم، عیسی زارعی ؛ دبیر اجرایی همایش «دین، فرهنگ و رسانه های نوین» ظهر امروز در نشست خبری این همایش که در سالن جلسات دانشکده هنر و رسانه قم برگزار شد، از برگزاری 10 نشست تخصصی در قالب این همایش خبر داد و اعلام کرد: این همایش علمی باهدف بررسی تأثیرات رسانه های نوین و فناوری های دیجیتال بر هویت دینی و فرهنگی جامعه، طی دو روز در قم و تهران برگزار می شود. در این نشست ها بیش از 40 مقاله تخصصی توسط پژوهشگران ارائه خواهد شد.

زارعی با اشاره به جزئیات این نشست ها گفت: روز نخست همایش 24 مهر ماه در قم برگزار می شود که پنل های تخصصی با موضوعات "هوش مصنوعی، دین و رسانه های نوین" و "هویت دینی" از ساعت 10 صبح الی 12 ظهر آغاز خواهد شد. این نشست ها به بررسی چگونگی تأثیر هوش مصنوعی بر هویت دینی و فرهنگی افراد و جوامع می پردازند. در ادامه، از ساعت 13 الی 15، نشست "دین دیجیتال و رسانه های نوین" برگزار می شود که در آن پژوهشگران به تأثیرات فضای دیجیتال بر دین و دین داری می پردازند.

وی افزود: نشست دیگری نیز با موضوع "سبک زندگی، سواد رسانه ای و چالش های اخلاقی" از ساعت 15 الی 17 برگزار می شود که در آن به چالش های اخلاقی ناشی از استفاده از رسانه های نوین و تأثیرات آن ها بر سبک زندگی افراد پرداخته خواهد شد و این نشست ها بستر مناسبی برای تحلیل تأثیرات رسانه های نوین بر فرهنگ و اخلاق جامعه دینی ایجاد می کند.

دبیر اجرایی همایش به برگزاری نشست های روز دوم در تهران اشاره کرد و گفت: روز دوم همایش، 25 مهرماه در تهران برگزار خواهد شد که در آن چهار نشست تخصصی دیگر از ساعت 8 صبح الی 12 ظهر برگزار می شود. موضوعات این نشست ها شامل "تنظیم گری رسانه های نوین" و "حکمرانی فضای مجازی" است.

وی افزود: در این پنل ها، صاحب نظران و کارشناسان به بررسی سیاست گذاری ها و چالش های حکمرانی بر فضای مجازی در سطح ملی و بین المللی خواهند پرداخت.

زارعی همچنین از پوشش رسانه ای این رویداد علمی خبر داد و گفت: برنامه های افتتاحیه و اختتامیه همایش به صورت زنده از شبکه های تلویزیونی و رادیویی پخش خواهد شد و این پوشش گسترده باهدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به تأثیرات رسانه های نوین بر حوزه دین و فرهنگ و ارائه راهکارهایی برای مقابله با چالش های آن صورت خواهد گرفت.

به گزارش تسنیم، دبیرخانه همایش در این مدت به دریافت مقالات و سپس فرآیند داوری چکیده ها و سپس اصل مقالات اقدام کرده است. 336 چکیده مقاله و تعداد 153 مقاله کامل توسط دبیرخانه دریافت شده و از این تعداد نیز پس از فرآیند داوری، 93 مقاله به عنوان مقالات پذیرفته شده در همایش انتخاب شدند که 41 عدد از آنها طی دو روز در قم و تهران در قالب 10 نشست تخصصی ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/

نظرات

captcha