اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/خراسان رضوی پژوهشگر ارشد ملی پنبه و محقق مرکز تحقیقات خراسان رضوی از پنبه کاران خواست هرچه زودتر آبیاری مزارع پنبه را قطع کنند.
محمدرضا رمضانی مقدم در حاشیه بازدید از مزارع پنبه در گفت و گو با ایسنا با اشاره به آغاز فصل پائیز گفت: گرچه سال تأخیری برای کشت های بهاره به خصوص کشت پنبه بود اما اگر تاکنون قطع آبیاری در مزارع توسط کشاورزان انجام نشده هرچه زودتر نسبت به انجام این کار اقدام کنند.
وی تصریح کرد: اگر هرچه زودتر قطع آبیاری مزارع پنبه صورت نگیرد قطعاً موجب می شود که یکنواخت رسیدن محصول نداشته باشیم و از سویی موجب شیوع آفات انتهای فصل مگس سفید یا همان آفت عسلک شود.
پژوهشگر ارشد ملی پنبه و محقق مرکز تحقیقات خراسان رضوی همچنین در خصوص استفاده از هورمون های برگ ریز اظهار کرد: اگر قطع آبیاری به موقع انجام شود علاوه بر اینکه شیره گیاهی تغلیظ خواهد شد، کنترل آفات انتهای فصل نیز مانند مگس سفید یا همان عسلک بسیار راحت تر خواهد بود.
وی یکنواخت رسیدن محصول و باز شدن قوزه ها در مزرعه را از دیگر مزایای قطع آبیاری به موقع دانست و خاطرنشان کرد: اگر می خواهیم در روزهای پیش رو از هورمون برگ ریز استفاده کنیم حتماً دقت کنیم تا زمانی استفاده شود که در روز پیش رو دمای هوا زیر 15 درجه سانتیگراد نباشد.
رمضانی مقدم در پایان بر مصرف 50 کیلوگرم کود اوره در انتهای فصل با قطع آبیاری توصیه کرد و گفت: پس از آن هیچ آبی نباید وارد زمین شود این به یکنواخت باز شدن قوزه ها کمک می کند.
سطح زیر کشت پنبه (طلای سفید) در سال زراعی جاری 19 هزار و 550 هکتار بوده که پیش بینی می شود 47 هزار تن محصول برداشت شود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}