مخالفت نخست وزیر استرالیا با اخراج سفیر ایران

در پی درخواست ضدایرانی رهبر مخالفان استرالیا برای اخراج سفیر جمهوری اسلامی ایران به دلیل تمجید او از دبیرکل پیشین حزب الله لبنان که در حملات متجاوزانه و تروریستی اخیر رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت رسید، نخست وزیر استرالیا با این درخواست مخالفت کرده و بر اهمیت حفظ روابط دیپلماتیک با ایران تاکید کرد.

به گزارش مشرق، آنتونی آلبانیز، نخست وزیر استرالیا درخواست های ضدایرانی برای اخراج «احمد صادقی»، سفیر ایران را به دلیل تمجید از شهید سید حسن نصرالله، دبیرکل پیشین حزب الله لبنان رد کرد. نصرالله جمعه گذشته، طی حمله تروریستی و متجاوزانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان به شهادت رسید.

دیلی میل گزارش داد: پیتر داتون، رهبر مخالفان استرالیا به دلیل این که سفیر ایران نصرالله را «رهبری استثنایی» خوانده بود، خواستار اخراج او شد. اگرچه آلبانیز با رد این درخواست گفت که حفظ روابط دیپلماتیک با ایران، در راستای منافع ملی کشورش است.

نخست وزیر استرالیا با این حال با ادعای «تروریسم» علیه حزب الله لبنان گفت که اظهارات سفیر ایران و هر گونه حمایت از «سازمان های تروریستی» را محکوم می کند اما بر اهمیت روابط دیپلماتیک استرالیا با ایران تاکید دارد.

او گفت: استرالیا از سال 1968 روابط دیپلماتیک با ایران را حفظ کرده است، به این خاطر که در راستای منافع ملی است.

آلبانیز بیان کرد: این موضوع هیچ گاه تایید و موافقت با این حکومت نبوده، بله کانالی برای حفاظت از منافع استرالیا و انتقال دیدگاه های خود و متحدانمان بوده است.

او با انتقاد از مواضع دولت پیشین استرالیا در قبال ایران، افزود که دولت او افراد و نهادهای ایرانی را تحریم کرده، در حالی که دولت پیشین در قبال ایران «سکوت کرده بود.»

داتون، رهبر مخالفان این کشور مدعی شده بود که اظهارات سفیر ایران «تماما و مطلقا مخالف منافع کشور ما است.»

او درجمع خبرنگاران در بریزبن با مطرح کردن اظهاراتی علیه سفیر جمهوری اسلامی ایران گفت: نخست وزیر و وزیر امور خارجه باید اقتدار نشان داده و او را از کشورمان اخراج کنند.

رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر، حملات به جنوب لبنان را افزایش داده است. شهید نصرالله و تعدادی دیگر از نیروهای مقاومت نیز طی یکی از این حملات به شهادت رسیدند.

استرالیا در پی گسترش خشونت ها در منطقه از شهروندان خود در لبنان خواسته است که این کشور را ترک کنند. اما پروازهای تخلیه غیرنظامیان با صندلی های خالی این کشور را ترک کرده اند.

یکی از هواپیماها، پنج شنبه، با 80 صندلی اختصاص یافته به مسافران استرالیایی، تنها با 41 شهروند این کشور لبنان را ترک کرد.

همچنین در حالی که 500 صندلی برای استرالیایی ها در یکی از پروازهای شنبه در نظر گرفته شده، تنها 238 نفر تا کنون نام نویسی شده اند.

آلبانیز در این باره گفت: ما چند ماه است که از مردم خواسته ایم لبنان را ترک کنند، چراکه محل امنی نیست.

رهبر مخالفان این کشور نیز تاکید کرده است که استرالیایی های این کشور باید در اولین فرصت لبنان را ترک کنند.

آلبانز با نزدیک شدن 7 اکتبر و سالروز عملیات طوفان الاقصی که از سوی جنبش حماس علیه رژیم صهیونیستی انجام گرفت و بهانه ای برای جنایات جنگی این رژیم علیه فلسطینیان نوار غزه به بهانه «نابودی حماس» قرار گرفت، گفت که این سالروز، موقعیتی جدی است و تمام کسانی که هرگونه اقدامی را برای 7 اکتبر برنامه ریزی می کنند، «باید بیشتر فکر کنند.»

نظرات

captcha