اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، صبح جمعه، تصمیم می گیرم تا حوالی ساعت 9، خود را به مصلی برسانم تا به ترافیک انسانی قابل پیش بینی نمازجمعه برنخورم. اواسط مسیر از فیلم هایی که منتشر شده متوجه می شوم که غلغله در آن حوالی، از ساعت ها پیش آغاز شده و دوستداران رهبری، پس از اذان صبح، خود را به مصلی رسانده و منتظر باز شدن درب ها هستند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، صبح جمعه، تصمیم می گیرم تا حوالی ساعت 9، خود را به مصلی برسانم تا به ترافیک انسانی قابل پیش بینی نمازجمعه برنخورم. اواسط مسیر از فیلم هایی که منتشر شده متوجه می شوم که غلغله در آن حوالی، از ساعت ها پیش آغاز شده و دوستداران رهبری، پس از اذان صبح، خود را به مصلی رسانده و منتظر باز شدن درب ها هستند.
اما همین تلقی من نیز با دیدن برخی افراد رنگ می بازد. زمانی که با یک زوج جوان که لباس محلی بلوچی به تن داشتند، روبرو می شوم. به سراغشان می روم و متوجه می شوم که آنها صبح دیروز از سراوان حرکت کرده اند تا خود را به این نمازجمعه برسانند. مرد جوان، کریم نام دارد و لاغراندام است. او به ما می گوید: وقتی خبر شهادت سیدحسن را شنیدم، خونم به جوش آمد. باور کنید اگر اعلام عمومی می کردند، در صف اول حضور در لبنان برای جنگ با دشمن غاصب بودم. وقتی عملیات غرورآفرین سپاه را دیدم، به ایرانی بودنم افتخار کردم و حالا به شکرانه این اتفاق بزرگ، تصمیم گرفتم که حضورا به اینجا آمده و علاوه بر نمازهای یومیه، دو رکعت نماز شکر در آستان رهبرم به جای آورم.
مردم تمام قد می ایستند و شعار می دهند. با صدای بلند شعار می دهند و پیام لبیک خود را با رهبر شیعیان جهان این گونه منتقل می کنند. شعارها در ابتدا، هر چند ثانیه یک بار تغییر می کند و تلاش رهبری برای دعوت به نشستن و آغاز سخنرانی، به این راحتی ها از جانب این جمعیت عاشق پذیرفته نمی شود
البته کریم و همسرش، قطعا تنها مسافران راه دور نمازجمعه امروز نبودند. این حقیقت را می توان از گویش ها و لباس های متنوع محلی افرادی که در صحن مصلی و خیابان های اطراف حضور دارند، به وضوح متوجه شد.
در یک گوشه از مصلی و بالای پله ها، خانمی نشسته و دست هایش را رو به آسمان دراز کرده و با صدایی بلند، برای مقام معظم رهبری دعا می کند. از او درباره این شکل دعا کردن می پرسم. می گوید: باید به جوانان یاد داد که اعتقاد قلبی و منطقی خود را با اعتمادبه نفسی محکم بیان کنند. او ادامه می دهد: من به واسطه شغلم، با جوان های بسیاری در ارتباط هستم. برخی از این جوان ها که اصلا به پوشش آنها هم نمی آید، علنا به من می گویند که ما مطیع امر رهبری هستیم اما در برخی جمع ها رویمان نمی شود که چنین چیزهایی را بگوئیم. من به این جوان ها می گویم اعتقاد قلبی درست و موجه خودتان را فریاد بکشید. الان هم که با صدای بلند برای رهبری، طول عمر باعزت خواستارم، واکنش های مثبت فراوانی را از کسانی که اطراف من هستند، دریافت می کنم. خدا به رهبر فرزانه و دوراندیش ما، عمری دراز عنایت کند تا پرچم را شخصا به صاحب این آب و خاک تقدیم کنند.
رهبری که برای بیان سخنان به جایگاه می روند، خروشی در میان جمعیت راه می افتد. مردم تمام قد می ایستند و شعار می دهند. انگار در آن لحظه، هیچ چیزی جز رهبری را نمی بینند. با صدای بلند شعار می دهند و پیام لبیک خود را با رهبر شیعیان جهان این گونه منتقل می کنند. شعارها در ابتدا، هر چند ثانیه یک بار تغییر می کند و تلاش رهبری برای دعوت به نشستن و آغاز سخنرانی، به این راحتی ها از جانب این جمعیت عاشق پذیرفته نمی شود. بالاخره این جمعیت می نشیند و آقا، سخنان خود را آغاز می کند.
علاوه بر خیابان بهشتی، ترافیک انسانی، حتی به بزرگراه حکیم نیز رسیده و طول جمعیت افراد حاضر در این بزرگراه، به ورودی تونل رسالت نیز کشیده شده که یک آمار خیره کننده به حساب می آید. این میزان جمعیت با توجه به فضاسازی های مسموم دو روز اخیر، پیام روشنی را برای تمامی طرف های بازی مخابره می کند و آن اینکه ما را از شهادت در راه و مسیر خدا نترسانید که ما ملت شهادتیم
نکته جالبی که در حین سخنرانی آقا متوجه شدم آن بود که همه با دقت، در حال استماع بیانات رهبری بودند. این حقیقت را هم از سکوتی که در فضا منتشر شده بود می شد متوجه شد و هم از تلاش بی نتیجه من. در حین سخنرانی آقا، به سراغ چند نفر رفتم تا از حس و حال آن لحظه آنها گزارش تهیه کنم. جالب آن که تمام آن افراد، حرف زدن را به بعد از اتمام بیانات آقا موکول کردند و ترجیح دادند تا در حین سخنرانی ایشان، فقط مستمع باشند.
سخنرانی و نماز که به پایان رسید، موج زیادی از جمعیت، به جای آن که به سمت درب های خروج متمایل شوند، درصدد بودند تا خود را به سمت جایگاه سخنرانی برسانند بلکه بتوانند حضرت آقا را از نزدیک زیارت کنند. با یکی از این افراد که خود را خدیجه معرفی کرد، هم کلام شدم و این سوال را با او مطرح کردم که این همه شور و علاقه به یک رهبر، آن هم در جهان امروز، از چه حقیقتی نشات می گیرد؟ خدیجه پاسخ جالبی برای این سوال من داشت. او گفت: هنوز 60 ساعت از موشک باران قدرت به اصطلاح منطقه نگذشته و در این مدت، کشورهای متخاصم از تلافی اسرائیل حمایت کرده اند. حالا و در چنین شرایطی، حضرت آقا با اعلام قبلی تصمیم گرفته اند که به مرکز تهران بیایند و ساعاتی را در میان مردمشان حضور داشته باشند. خب این یعنی اقتدار و اینکه مگر چند رهبر این چنینی می توانیم در جهان پیدا کنیم که در طول 35 سال زعام داری شان، این چنین شجاعانه، منافع ملت و کشور را با اقتدار پیش برده و از تهدیدات گسترده جهان، خم به ابرو نیاورند.
او ادامه می دهد: هر انسانی که این چیزها را می بیند و آن را با خوی اشرافی گری رهبران جهان مقایسه می کند، در حیرت می ماند. همین نتانیاهو را ببینید که انگارنه انگار کشورش در آستانه شب عیدشان، بزرگ ترین حمله و افتضاح تاریخشان را تجربه کرده، رفته در تفریحگاهش و به جشن با خانواده اش مشغول است. این چیزها را که می بینیم، عاشق سیدعلی می شویم. چیزهایی که حد و مرز ندارد و می بینیم که امروز، بسیاری از مردم نقاط مختلف جهان، به رهبر ما اقتدا کرده و یا اگر هم اقتدا نکنند، به تحلیل ها و وعده های ایشان اعتقاد دارند.
دیگر جمعیت ترجیح می دهند که از مصلی خارج شوند. اما روند خروج، کند پیش می رود. از یکی از مسئولان تشریفات مصلی، درباره این کندی سوال می پرسم که می گوید جمعیت بیرون از صحن به اندازه ای است که این خروج را کند کرده است. بعدا متوجه می شوم که علاوه بر خیابان بهشتی، ترافیک انسانی، حتی به بزرگراه حکیم نیز رسیده و طول جمعیت افراد حاضر در این بزرگراه، به ورودی تونل رسالت نیز کشیده شده که یک آمار خیره کننده به حساب می آید. این میزان جمعیت با توجه به فضاسازی های مسموم دو روز اخیر، پیام روشنی را برای تمامی طرف های بازی مخابره می کند و آن اینکه ما را از شهادت در راه و مسیر خدا نترسانید که ما ملت شهادتیم.
{{name}}
{{content}}