وزیر خارجه اندونزی: بی عملی در قبال اسرائیل، به معنی هم دستی با آن است

وزیر امور خارجه اندونزی در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل «بی عملی» در مقابل اقدامات رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا را به مثابه «هم دستی» دانست.

به گزارش مشرق ، «رنتو مارسودی» وزیر امور خارجه اندونزی در نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل در واکنش به اقدامات رژیم صهیونیستی در لبنان و غزه با گفتن این که «بی عملی به معنای هم دستی است»، از جامعه بین المللی خواست به تعهدات خود نسبت به درگیری ها در منطقه غرب آسیا عمل کنند.

خبرگزاری شینهوا با انتشار این مطلب گزارش داد که مارسودی گفت: اندونزی نمی تواند در مواجهه با نابرابری هایی که علیه مردم فلسطین روا داشته می ‎شود، «بنشیند و آرام بگیرد».

او افزود: همزمان با سخنرانی من، بیش از 41 هزار نفر در غزه کشته شده اند و وضعیت در کرانه باختری و لبنان بدتر می شود.

وزیر امور خارجه اندونزی گفت، در حال که جمعه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نیویورک سخنرانی می کرد، اسرائیل حملات هوایی سنگین و بی سابقه ای را علیه بیروت انجام داد.

مارسودی گفت: «اسرائیل خواهان صلح است»، اما آیا این واقعیت دارد؟ چطور می شود چنین چیزی را باور کرد؟ نتانیاهو می خواهد جنگ ادامه پیدا کند و ما باید مانع آن شویم.

او با تاکید بر ضرورت فشار بر رژیم صهیونیستی برای دست یافتن به راهکاری سیاسی، گفت که شورای امنیت باید فورا، مانع این رژیم از نقض آشکار قوانین بین المللی شود.

اظهارات وزیر امور خارجه اندونزی در پی این مطرح می شود که رژیم صهیونیستی حملات به جنوب لبنان را طی چند روز اخیر افزایش داده است. طی یکی از این حملات به ضاحیه، «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان و چند تن دیگر از نیروهای مقاومت به شهادت رسیدند.

پیشتر، حمله تروریستی انفجار پیجرها و بی سیم های اعضای حزب الله لبنان رخ داد که این گروه رژیم صهیونیستی را مسئول آن دانست. حزب الله در پاسخ، به نقاطی از اراضی اشغالی حمله موشکی انجام داد.

شدت گرفتن درگیری ها میان رژیم صهیونیستی و حزب الله لبنان نگرانی های بین المللی درباره تبدیل شدن آن به جنگی منطقه ای را افزایش داده است.

در این میان، مذاکرات برای رسیدن به توافقی برای آتش بس در جنگ غزه و تبادل اسرا میان رژیم صهیونیستی و جنبش حماس که با میانجیگری قطر، مصر و آمریکا طی دو دور در دوحه برگزار شد، به دلیل مانع تراشی های رژیم صهیونیستی و تعیین شروط جدید برای توافق بی نتیجه مانده است.

حملات رژیم صهیونیستی در غزه ادامه دارد که اماکن غیرنظامی، از جمله مدارس، مساجد و کلیسا، اردوگاه های آوارگان و بیمارستان ها از آن مصون نبوده اند.

غزه که در محاصره انسانی رژیم صهیونیستی قرار دارد، با کمبود شدید مواد غذایی، آب سالم و تجهیزات پزشکی مواجه است و ورود کمک های انسانی به آن، به دلیل تبدیل شدن گذرگاه های مرزی مهم به نقاط جنگی و اخلال در روند تحویل آن از سوی شهرک نشینان صهیونیست و ارتش رژیم صهیونیستی به کندی انجام می شود.

نظرات

captcha