اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
زینب غضنفری
به گزارش عصراقتصاد، در اختیار داشتن بزرگترین معدن سنگ آهن و تولیدکننده برتر کنسانتره و گندله در کشور و همچنین هفتمین تولیدکننده بزرگ شمش فولاد، تجربه بالایی در اختیار مدیران شرکت معدنی و صنعتی گل گهر قرار داده و این تجربه در سالیان گذشته در مسیر رشد و توسعه عملیات به کار گرفته شده است و در آخرین اقدام، یکی از بزرگترین پهنه های اکتشافی کشور به شرکت گل گهر واگذار شد.
اکتشاف پس از حفاری، اولین حلقه از فعالیت های معدنی است که نتایج آن، مسیر فعالیت واحدهای معدنی را تعیین می کند. بنابراین، توسعه فعالیت های اکتشافی از جمله اقدامات مهم و اثرگذار در شرکت های معدنی و صنعتی محسوب می شود و شرکت گل گهر نیز به منظور تولید و سودآوری پایدار این موضوع را جزو اولویت های چشم انداز 1410 خود قرار داده است.
با در اختیار گرفتن بزرگترین پهنه اکتشافی کشور که بیش از 30 درصد از مواد اولیه زنجیره ارزش فولاد را تامین می کند، این فرایند در گل گهر وارد فاز جدید شد که اثرات آن در سال های آتی نمایان خواهد شد.
برآوردهای اولیه نشان می دهد که این منطقه دارای ذخیره یک میلیارد و 200 میلیون تن سنگ آهن است که تاکنون بالغ بر 400 میلیون تن از آن برداشت شده است. جهت توسعه فعالیت های این واحد و افزایش میزان برداشت، اکتشافات جدید در دستور کار شرکت قرار گرفت و در اولین گام، نقشه اکتشافات کشور و گل گهر تدوین شد.
این مجموعه در سال 1402 از معدن یک نزدیک به 11 میلیون تن استخراج انجام داده که نسبت به سال 1401 رشد 15 درصدی را نشان می دهد و اکنون با شروع فعالیت در پهنه مذکور، میزان عملیات معدنی در این مجموعه با افزایش قابل توجهی همراه خواهد شد.
در اختیار گرفتن این پهنه تاثیر قابل توجهی بر فرآیندهای تولیدی گل گهر خواهد گذاشت و گام مهمی در تامین مواد اولیه زنجیره فولاد به شمار می آید و یکی از چالش ها و نگرانی های صاحبان معادن و صنایع در خصوص تامین خوراک مورد نیاز تا حدی برطرف خواهد شد.
در مجموع، با گسترش فعالیت ها در پهنه مذکور، در سال های آتی باید شاهد افزایش سهم شرکت گل گهر در تولید گندله و کنسانتره باشیم و با تزریق آن ها به خطوط تولید فولاد، این شرکت می تواند جایگاه خود را در این حوزه نیز بهبود بخشد.
از این نکته نیز نباید غافل شده که دستیابی به ذخایر سنگ آهن با کیفیت بالا، می تواند رکوردهای کیفی این مجموعه را ارتقا بخشد و علاوه بر رشد فروش داخلی، توسعه بازارهای خارجی و افزایش صادرات را نیز به دنبال داشته باشد.
به این ترتیب، روند اجرایی در شرکت گل گهر نشان می دهد علاوه بر افزایش بهره وری، باید منتظر تبدیل شدن این منطقه به قطب آهن و فولاد کشور باشیم که در نهایت، نفع آن در سطح منطقه گسترش خواهد یافت و ضمن افزایش درآمدهای استان و توسعه بخش معدن، منجر به اشتغال زایی و توسعه اجتماعی می شود.
پس از قدرت نمایی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر با در اختیار گرفتن بزرگترین پهنه اکتشافی کشور، باید منتظر آن بود که در سایر حوزه های معدنی نیز حضور پرقدرتی داشته باشد و عملکرد این شرکت حاکی از آن است که توان فعالیت در سایر معادن را نیز دارد و می تواند به سایر حوزه ها ورود پیدا کند؛ همان گونه که با برنده شدن در مزایده معدن طلای سیاه جنگل در استان سیستان و بلوچستان از دو سال دیگر در میان تولیدکنندگان طلای کشور قرار خواهد گرفت.
چابکی در تولید و گسترش بازارهای داخلی و خارجی، شرکت را در تولید، درآمدزایی و سودسازی پویا می سازد و روندهای صعودی را تضمین شده باید دانست و حضور در میان 50 شرکت برتر معدنی جهان چندان دور از دسترس نیست.
برچسب ها سنگ آهن گل گهر معدن گل گهر
{{name}}
{{content}}