اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی کلات گفت: عواقب و اثرات سوء در استفاده از پودر ماهی موجب شد که به سمت تغییر جیره غذایی ماهیان قزل آلا حرکت کنیم.
جعفر خالقی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه استفاده از پودر حشرات در کیفیت گوشت ماهیان قزل آلا تأثیر بسیاری دارد، اظهار کرد: به لحاظ اقتصادی نیز استفاده از پودر حشرات به جای پودر ماهی مناسب تر است.
وی همچنین تهیه پودر حشرات را راحت تر دانست و اظهار کرد: خوشبختانه آبزی پروران این شهرستان از جایگزینی پودر حشرات به جای پودر ماهی در جیره غذایی قزل آلا استقبال بسیار خوبی داشته اند.
مدیر جهاد کشاورزی کلات با بیان اینکه استفاده از پودر حشرات بافت ماهی را لذیذتر و خوشمزه تر می کند، گفت: ماهیان کلات چون در رودخانه های خروشان تولید می شوند نسبت به ماهیانی که در استخرهای کشاورزی پرورش یافته اند از کیفیت بهتری برخوردار هستند.
وی با اشاره به اینکه خوشبختانه ماهی کلات بازار بسیار خوبی دارد، بیان کرد: چون آب داخل استخر نمی ماند کیفیت ماهی این شهرستان بالاست و از سویی محصول روی دست پرورش دهندگان ماهی نمی ماند.
خالقی اظهار کرد: گرچه با برخی محدودیت ها مانند آلاینده های زیست محیطی مواجه ایم اما با تدابیری که اتخاذ شده افزایش میزان تولید شهرستان در برنامه قرار دارد.
وی میزان تولید شهرستان را 1800 تن اعلام کرد و گفت: این ظرفیت در شهرستان وجود دارد که تولید ماهی قزل آلا را تا 3000 تن افزایش دهیم.
مدیر جهاد کشاورزی کلات در ادامه با بیان اینکه پودر ماهی اصلی ترین ماده اولیه جیره غذایی بسیاری از ماهیان پرورشی از جمله قزل آلا است، افزود: خوراک طبیعی ماهیان قزل آلا در طبیعت اکثراً از انواع حشرات تأمین می شود که موجب افزایش ارزش غذایی و خوش خوراکی ماهی صید شده می شود.
وی تصریح کرد: تولید جهانی پودر ماهی به دلیل افزایش دمای کره زمین، آلودگی زیستگاه های طبیعی ماهیان و صید بی رویه در حال کاهش است و تولید داخلی نیز جوابگوی نیاز آبزی پروران نیست.
مدیر جهاد کشاورزی کلات افزود: همچنین به دلیل نوع ماهیان مورد استفاده و روش های مرسوم فرآوری آنها، پودر ماهی اکثراً دارای معایبی مانند نیتروژن فرار بالا و وجود آنزیم تیامیناز است که استفاده از آن باعث بروز مشکلاتی شده و افزایش استفاده از انواع داروها و مکمل های شیمیایی را در پی دارد.
وی گفت: در همین راستا و با توجه به موارد مذکور و پیشنهاد کارشناس شیلات جهاد کشاورزی، بزرگ ترین تولید کننده ماهی قزل آلا در شهرستان پودر حشرات را جایگزین پودر ماهی در جیره غذایی ماهیان خود کرد و از مزایای متعدد آن بهره برد.
خالقی اظهار کرد: تعداد دیگری از پرورش دهندگان با الگوبرداری از این واحد تولیدی پیشرو جایگزینی پودر حشرات را در دستور کار مزارع آبزی پروری خود قرار دادند.
وی از وجود 30 استخر پرورش ماهی قزل آلا در این شهرستان با تولید 1800 تن خبر داد و گفت: با وجود 5 رودخانه پر آب و قابلیت تولید 1800 تن ماهی، این شهرستان می تواند به یکی از مراکز مهم شیلات کشور تبدیل شود.
مدیر جهاد کشاورزی کلات تصریح کرد: با افزایش آگاهی بشر و توجه و اهمیت بیشتر به نقش تغذیه در سلامتی، سرانه مصرف جهانی آبزیان روز به روز در حال افزایش است.
هم اکنون در این شهرستان دانش فنی تولید انبوه چندین نوع از حشرات و دیگر غذاهای زنده مناسب تغذیه انواع آبزیان وجود دارد که با توجه بیشتر به این بخش علاوه بر ایجاد اشتغال در این زمینه بخشی از خوراک مصرفی آبزیان در شهرستان تأمین خواهد شد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}