تازه خوری نیمی از انگورهای شاهرود/ وسعت 5000 هکتاری تاکستان های شاهرود

ایسنا/سمنان مدیر جهاد کشاورزی شاهرود از انگور شاهرود به عنوان یکی از باکیفیت ترین انگورهای کشور نام برد و گفت: برداشت 100 هزار تن انگور از سه هزار و 800 هکتار تاکستان های بارور این شهرستان پیش بینی می شود.

حمید آقابیکی امروز (14 مهرماه) با اعلام این خبر اظهار کرد: برداشت انگور در شهرستان شاهرود از اواخر خرداد ماه آغاز و معمولا تا آخر مهرماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه برداشت این محصول معمولا با رقم زودرس موسوم به «خلیلی» آغاز می شود ادامه داد: معمولا ارقام دیررسی همچون انگور «سرخ فخری» نیز اواخر مهرماه برداشت می شود.

وی با اشاره به اینکه انگور یکی از مهم ترین محصولات باغی شهرستان شاهرود است، تصریح کرد: این شهرستان چهار هزار و 900 هکتار تاکستان دارد که یک هزار و 100 هکتار غیربارور و سه هزار و 800 هکتار بارور است.

مدیر جهاد کشاورزی شاهرود اظهار کرد: 45 درصد از انگور تولیدی این شهرستان به صورت تازه خوری، 40 درصد نگهداری در سردخانه ها و بقیه فرآوری می شود.

وی یادآور شد: بخشی از انگور تولیدی به صورت کشمش، مویز، آبغوره، گردغوره، شیره انگور، سرکه، ترشی، غوره و تولید کنسانتره فرآوری می شود.

وی گفت: مهم ترین ارقام انگور در این شهرستان خلیلی، عسگری، لعل، شاهانی، صاحبی، کشمشی، سفید فخری، سرخ فخری(شاهرودی)و ریش بابا است.
آقابیکی از وجود ارقام وارداتی نیز در تاکستان های این شهرستان خبر داد و گفت: ارقام وارداتی شامل فلیم سیدلس، رد گلاب، ترکمن اسکارلت، روبی سیدلس و کریمسون سیدلس است.
انتهای پیام

نظرات

captcha