افزایش بهره وری در برداشت پیاز با تغییر روش کشت آن در زنجان

ایسنا/زنجان مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان زنجان گفت: 2200 هکتار از اراضی زراعی استان به کشت محصول پیاز اختصاص یافته و کشاورزان از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز است.

مسیح اله محمدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به پیش بینی برداشت 120 هزار تن پیاز از مزارع استان زنجان، اظهار کرد: 2200 هکتار از اراضی زراعی استان به کشت محصول پیاز اختصاص یافته و کشاورزان از ابتدای مهرماه در حال برداشت محصول پیاز هستند.

وی با بیان اینکه ارقام پیاز کشت شده در استان شامل زرگان، زرجان، مروارید، ارغوان، سوئیت اسپانیش، محلی طارم و سفید محلی است و متوسط عملکرد بالای 54 تن در هکتار است، عنوان کرد: طی سال های اخیر کشت نشائی پیاز در مزارع استان در حال پیگیری و افزایش است و کشاورزان با استفاده از نشاء محصول اقدام به کشت مزارع خود می کنند که امیدواریم استفاده از این روش سرعت بهتر و بیشتری را بسته به شرایط کشت استان به خود بگیرد.

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی استان زنجان ادامه داد: این اقدام موجب افزایش تولید در واحد سطح، کاهش هزینه های تولید از جمله کود، سم و صرفه جویی در میزان آب و کوتاه کردن زمان آبیاری می شود.

به گزارش ایسنا، کشت نشائی پیاز 200 هکتار از اراضی زیرکشت زراعی استان را به خود اختصاص داده و با این روش میانگین عملکرد تولید به 80 تن در هکتار افزایش خواهد یافت.

انتهای پیام

نظرات

captcha