296 واحد صنفی متخلف در هرمزگان پلمب شد

به گزارش ایرنا، عبدالجبار ذاکری روز شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: 6 ماهه ابتدایی سال جاری 151 هزار و 330 بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی استان هرمزگان انجام شد.

به گزارش ایرنا، عبدالجبار ذاکری روز شنبه در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: 6 ماهه ابتدایی سال جاری 151 هزار و 330 بازدید بهداشتی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی استان هرمزگان انجام شد.

وی ادامه داد: در نتیجه بازدیدهای بهداشتی از مراکز توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در نیمه نخست امسال، برای 15 هزار و 633 واحد صنفی متخلف در هرمزگان اخطاریه صادر و در این راستا 296 واحد متخلف به علت عدم رفع نقص بهداشتی در مهلت مقرر، پلمب و تعداد 860 پرونده از واحدهای متخلف به دادگاه ارجاع شد.

ذاکری اظهار کرد: در این مدت تعداد 152 و هزار و 717 مورد کلرسنجی و تعداد سه هزار 837 مورد نمونه برداری میکروبی از منابع آب آشامیدنی جهت تعیین کیفیت و سلامت آب اخذ شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ادامه داد: همچنین بازرسان بهداشت محیط برای کنترل مواد غذایی در سطح عرضه، تعداد 823 مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام داده اند و در همین راستا مقدار 127 هزار و 417 کیلوگرم مواد غذایی فاسد، معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

وی خاطرنشان کرد: در طول این مدت با پیگیری بازرسان بهداشت، تعداد 16 هزار و 361 مورد کارت بهداشت برای شاغلان اصناف صادر شد.

ذاکری با اشاره به اهمیت رسیدگی به شکایات مردمی بیان کرد: همچنین تعداد یک هزار و 554 مورد شکایت بهداشتی شهروندان در خصوص مواد غذایی و آب، فاضلاب و پسماند مورد بررسی و رسیدگی قرار گرفت.

وی اظهار کرد: هرمزگانی ها می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را به سامانه تلفنی 190 گزارش دهند.

نظرات

captcha