اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
وحید صباغ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هشت هزار و 200 تن از این بذر؛ گندم و یکهزار و 100 تن بذر جو شامل ارقام بذر آبی و دیم که بوجاری و ضد عفونی شده است.
وحید صباغ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هشت هزار و 200 تن از این بذر؛ گندم و یکهزار و 100 تن بذر جو شامل ارقام بذر آبی و دیم که بوجاری و ضد عفونی شده است.
وی تصریح کرد: بذرهای مورد نیاز کشاورزان توسط چهار شرکت تولید، بوجاری و ضد عفونی شده است که به کشاورزان تحویل داده می شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه حدود 30 درصد بذر غلات در کشت پاییزه اصلاح شده است افزود: 70 درصد بذور نیز از بذرهای خودمصرفی کشاورزان اختصاص دارد.
وی تصریح کرد: هر کشاورزی بعد از خرید بذرو اصلاح شده بین سه تا چهار سال می تواند از همان بذر برای کشت استفاده کند اما باید بذرها را از مناسب ترین قسمت زمین خود انتخاب بوجاری و ضد عفونی کند.
کشت پاییزه در 232 هزار هکتار از کشتزارهای استان
صباغ با بیان اینکه کارشناسان بر فرایند تولید بذر در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت آن نظارت خواهند داشت گفت: کشت پاییزه در سطح 232 هزار هکتار از کشتزارهای این استان آغاز شده است و اکنون کشاورزان مشغول آماده سازی زمین های خود هستند.
صباغ تصریح کرد: کشاورزان در کشت غلات از بذور اصلاح شده استفاده کنند چرا که بذرهای بومی آغشته به انواع بیماری ها و علف های هرز است و همچنین بذرو اصلاح شده باعث افزایش عملکرد تولید تا 30 درصد خواهد شد.
وی اظهار کرد: برنامه ریزی شده است تا در سال زراعی جاری 80 هزار هکتار از زمین های آبی و 152 هزار هکتار از زمین های دیم زیر کشت محصولات پاییزه برود که تمهیدات لازم برای تامین نهاده های مورد نیاز از جمله انواع بذرو و سموم انجام شده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی بر افزایش بهره وری در واحد سطح تاکید کرد و افزود: بذر اصلاح شده، کشت مکانیزه، رعایت تاریخ کشت به همراه کود دهی مناسب در افزایش محصول تاثیر مستقیمی دارد بنابراین کشاورزان از هر سه کود پایه اوره، فسفاته و پتاسه در کشتزارها استفاده کنند.
وی تصریح کرد: کشاورزان این استان در پاییز علاوه بر کشت گندم و جو محصولاتی از جمله کلزا، کاملینا، گلرنگ، نخود، عدس و انواع گیاهان علوفه ای کشت می کنند.
به گزارش ایرنا، خراسان شمالی 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که از این سطح 300 هزار هکتار را اراضی زراعی و مابقی را باغ تشکیل می دهد که حدود 80 هزار بهره بردار بخش کشاورزی محسوب می شود.
44 درصد جمعیت یک میلیون نفری این استان در نواحی روستایی سکونت دارند.
{{name}}
{{content}}