اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
به گزارش گروه علمی ایرنا از وزارت علوم، در راستای همکاری های علمی و پژوهشی متقابل، یوسف حجت رئیس دانشگاه تربیت مدرس با حضور در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جوی ضمن دیدار و گفت وگو با مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جوی از امکانات و ظرفیت های علمی و کاربردی این مجموعه بازدید کرد.
به گزارش گروه علمی ایرنا از وزارت علوم، در راستای همکاری های علمی و پژوهشی متقابل، یوسف حجت رئیس دانشگاه تربیت مدرس با حضور در پژوهشگاه هواشناسی و علوم جوی ضمن دیدار و گفت وگو با مهدی رهنما رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جوی از امکانات و ظرفیت های علمی و کاربردی این مجموعه بازدید کرد.
رهنما در این دیدار ضمن معرفی دستاوردها و سامانه های این پژوهشگاه به ویژه سامانه و برنامه موبایلی پیش بینی نقطه ای وضع هوای کشور و سامانه و برنامه موبایلی هوای اربعین عنوان کرد: این نرم افزار پارامترهای مختلف هواشناسی نظیر دمای کمینه، دمای بیشینه، سمت و سرعت باد، بارش، فشار هوا را به کاربران و زائران عتبات عالیات ارائه می دهد.
رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جوی کشور گفت: از لحاظ ارائه پیش بینی های صحیح، سامانه پیش بینی نقطه ای وضع هوا با نمونه های خارجی خود قابل رقابت است که می تواند به عنوان سامانه بومی مورد استفاده قرار بگیرد.
وی به پروژه های انجام شده این پژوهشگاه در سطح ملی و بین المللی همچون طراحی و راه اندازی سامانه هشدار و پیش بینی سیل، سامانه هشدار و پیش بینی گرد و خاک برای 25 کشور منطقه، سامانه پیش بینی نقطه ای وضع هوا برای ایستگاه های تقلیل فشار شرکت ملی گاز ایران، سامانه پیش بینی و هشدار آتش سوزی برای عرصه های طبیعی کشور و سامانه پیش بینی نقطه ای وضع هوای حرم مطهر رضوی موسوم به هوای حرم اشاره و توضیحاتی ارائه کرد.
رهنما همچنین در خصوص تولید و انتشار بولتن های روزانه تحت عنوان پیش بینی گرد و خاک هوای ایران و 25 کشور همسایه و همچنین شاخص پرتو فرابنفش کشور توضیحاتی ارائه کرد.
رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جوی کشور در پایان با اعلام آمادگی به جهت برقراری تعاملات مشترک با دانشگاه تربیت مدرس اظهار کرد: با توجه به جایگاه و توانمندی های این دانشگاه، پژوهشگاه هواشناسی و علوم جوی کشور آماده است تا در حوزه های مرتبط علمی و پژوهشی با این دانشگاه همکاری و تعامل داشته باشد.
در ادامه این نشست یوسف حجت رئیس دانشگاه تربیت مدرس ضمن تشریح دستاوردهای علمی و پژوهشی این دانشگاه در حوزه های تخصصی مشترک، به بیان نظرات و دیدگاه های خود پیرامون زمینه های همکاری مشترک با مجموعه پژوهشگاه هواشناسی و علوم جوی کشور پرداخت.
موضوعاتی همچون توسعه و تبادل همکاری ها و فعالیت های علمی-پژوهشی و آموزشی-ترویجی، همکاری در انجام پروژه ها و طرح های تحقیقاتی مشترک، برگزاری کارگاه های علمی و پژوهشی و دوره های آموزشی مشترک و استفاده از ظرفیت های علمی، پژوهشی و امکانات طرفین برخی از عرصه های همکاری بود که در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور در سال 1368خورشیدی با موافقت اصولی وزارت فرهنگ و آموزش عالی وقت به منظور تحقق و کمک به رفع نیازمندی های علمی کشور پایه گذاری شد و در سال 1374 با دریافت مجوز قطعی برای اولین پژوهشکده آن به نام پژوهشکده هواشناسی رسماً شروع به کار کرد.
این پژوهشکده با داشتن هشت گروه پژوهشی در زمینه های مختلف هواشناسی به انجام مطالعات و پژوهش های مرتبط با دانش محض هواشناسی و شناخت، گسترش و ارائه کاربردهای آنها می پردازد. همچنین بخش مهمی از فعالیت های این پژوهشکده همکاری آموزشی با مراکز آموزش عالی در زمینه های مرتبط با علوم هواشناسی است. پژوهشکده دوم با نام "پژوهشکده اقلیم شناسی و تغییر اقلیم" در مشهد با سه گروه پژوهشی، پژوهشکده سوم با نام "پژوهشکده هواشناسی آب و کشاورزی " در ایلام با سه گروه پژوهشی و پژوهشکده چهارم با نام "پژوهشکده تحقیقات صنعت هوایی و هوانوردی" با سه گروه پژوهشی در تهران قرار دارند.
در مجموع اکنون که بیش از بیست سال از شروع فعالیت این مجموعه می گذرد، با نگاهی جامع به اهم فعالیت های انجام شده می توان ادعا کرد که بیشترین تلاش از سوی پژوهشگران و کارشناسان این پژوهشگاه این بوده است که نخست اولویت های پژوهشی کشور در همه زمینه ها و شاخه های مرتبط مشخص و تعریف شود و آنگاه در حد امکان با مشارکت مراکز کاربریِ مرتبط، پروژه های مشخصی برای هر یک از آنها چه به صورت مطالعاتی و چه به صورت عملیاتی اجرا شود. همه مستندات موجود نشان می دهد که نتایج بیشتر این فعالیت ها علاوه بر کسب رضایت نسبی کاربران، توانسته است چه در سطح ملّی و چه در سطح منطقه ای مورد نظر سایر پژوهشگران و سازمان ها قرار بگیرد که تفصیل آن در این مجاز نمی گنجد.
{{name}}
{{content}}