اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان در حالی پنجشنبه شب به کار خود پایان داد که پس از دوسال وقفه و به شکل حضوری برگزار شد.
آزمونی بزرگ از سراسر ایران با نوجوانان و جوانان کشور
رویدادی که برخلاف عنوانش، تصویری از جشنواره به ما نمی دهد بلکه بیشتر آزمونی است برای محک زدن تا نوجوانان و جوانان فعال در عرصه موسیقی بتوانند در این مجال عیار خود را بسنجند و فرصتی است برای این که بتوانند خود را در مقابل داوران پیشکسوت و جوانی که روزی خود در آن سو قرار گرفته بودند در معرض امتحان قرار دهند. از سوی دیگر حضور در این جشنواره باعث شد تا بسیاری از شرکت کنندگان با هم سن و سالان خود آشنا شده و تعامل خوبی میان آنها صورت گیرد. نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کنند و بتوانند از این فرصت بهره کافی برده و خود را برای آینده آماده کنند. آینده ای که از آنِ این نوجوانان و جوانان است و می توانند هر کدام از این استعدادها در عرصه های بزرگتر و جدی تر خودی نشان دهند و در سال های آینده هرکدام از این شرکت کنندگان خود می توانند در مقام داور دوره های بعدی جشنواره قرار گیرند و تجربیات خود را به نسل بعدی منتقل کنند.
امسال نیز شرکت کنندگان در سه گروه سنی الف (15 تا 18 سال ) ب (19 تا 23 سال) و ج(24 تا 29 سال) طی مدت 10 روز در مقابل 90 داور به اجرای برنامه پرداختند و 430 نفر برگزیده این دوره از جشنواره موسیقی جوان شدند.
سالن مملو از جمعیت بود
اختتامیه هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پنجشنبه 5 مهرماه در تالار وحدت در حالی برگزار شد که مملو از جمعیت و خانواده هایی بود که هرکدام نماینده شهر و استان خود بودند. در واقع در شب اختتامیه وحدت، میزبان اقوام ایرانی از جای جای ایران عزیز بود که هرکدام با نمادها و لباس های محلی خود در این جشن حضور یافتند تا حاصل تلاش های فرزندان خود را جشن بگیرند و در عین حال دستمزد تشویق هایشان را دریافت کنند، چرا که خانواده مشوق اصلی در این امر است.
خانواده ای که دیروز این اجازه را به فرزندش نمی داد تا وارد عرصه هنری شود، امروز به گفته بسیاری از داوران خود مشوق فرزندشان هستند و او را به سمت ترقی و حضور در عرصه های بزرگ سوق می دهند.
نوازندگان دیروز، داوران امروز
از دیگر اتفاقات جالب این دوره حضور داورانی بود که خود روزگاری در این جشنواره خواندند و نواختند و حالا هنرمندان جوان دیروز که در دوره های 1 تا 10 شرکت کرده بودند در این دوره بر صندلی داوری تکیه زدند و اجرای جوانان امروز را داوری کردند. این نشان از اتصال زنجیره نسل دیروز موسیقی جوان با نسل امروز آن و خبر از حیات مستمر و جریان ساز آن دارد.
پسر نوجوانی که برای تولد مادرش خواند
شب اختتامیه شب شگفتی ها بود، نوجوانان و جوانان برگزیده در قالب گروهی به اجرای برنامه پرداختند و این فرصت برایشان فراهم شد تا در قالب یک کار گروهی روی صحنه بزرگ ترین تالار هنری کشور به اجرای برنامه بپردازند.
یکی از نکات جالب در مراسم اختتامیه، پسر نوجوانی از دیار آذربایجان بود. او در بخش آواز آذری نفر برگزیده شد و تندیس جشنواره را دریافت کرد. پسرک آرام به مجری برنامه(سیدعباس سجادی) می گوید که امروز تولد مادرم است و می خواهم آوازی را به مادرم تقدیم کنم. مجری پشت تریبون آمد و ماجرا را با مخاطبانِ حاضر در تالار وحدت درمیان گذاشت. مخاطبان استقبال کردند و پسرک پشتِ میکروفن قرار گرفت.
او قطعه آذری ساری گلین را به زبان آذری خواند و ادامه ی این آهنگِ زیبا را با همان ملودی با شعر فارسی به پایان رساند. شعر فارسیِ این آهنگ را حتما در آلبومِ «پرنده ها به تماشای آب های سپید رفتند...» کاری از حسین علیزاده با حضور ژیوان گاسپاریان، شنیده اید.
آواز این نوجوان بسیار گوشنواز و پر از احساس بود.
البته از این شگفتی ها در اختتامیه فراوان بود کودکان و نوجوانان دختر و پسر که در ساز و آواز شگفتی می آفرینند و منجر به حیرت همگان می شوند. ستاره هایی که باید مدیران فرهنگی و هنری کشور برای آینده آنان آستین همت بالا بزنند.
شوق و ذوق والدین از افتخارآفرینی فرزندان و تکریم آنها توسط بچه ها. در این میان بودند فرزندانی که قدردان زحمات والدین بودند و حتی به یادگار روی سن وحدت یاد و خاطره والدین را زنده نگه داشتند و ادای احترام به محضر آنها کردند. بودند فرزندانی که برای قدردانی، از تنها چیزی که داشتند یعنی استعداد خود استفاده کردند و آن را برای یک عمر زحمت پدر و مادر خرج کردند.
البته که بودند پدران و مادرانی که غمگین از روی صحنه نرفتنِ فرزندانشان بودند اما احساسات شان را کنترل کرده و به بچه ها دلداری می دادند تا تلاش شان را برای سال های بعد ادامه دهند.
امید است که با عنایت مدیران فرهنگی و تلاش و همراهی دستگاه های مختلف این استعدادها که به واسطه جشنواره موسیقی جوان شناسایی شده اند، مورد حمایت قرار گرفته و در سال های آینده شاهد درخشش این استعدادها در عرصه های مختلف داخلی و بین المللی باشیم.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}