اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
مدیر پایگاه ملی ری از آغاز دو کاوش مهم باستان شناسی در پهنه باستانی ری پس از گذشت سال ها خبر داد.
قدیر افروند این اتفاق را با توجه به وقفه طولانی در کاوش های باستان شناسی ری، «مهیج» توصیف کرد و به ایسنا گفت: پژوهش های باستان شناسی از برنامه های مهم و بنیادین پایگاه ملی ری است و بزودی شاهد دو برنامه کاوش باستان شناسی به طور همزمان در پهنه باستانی ری خواهیم بود.
او افزود: هم محوطه تاریخی «دژ رشکان» و هم تپه باستانی «چشمه علی» از مهمترین کانون های فرهنگی و تمدنی ری باستان هستند و با برنامه ریزی صورت گرفته اکنون و در مهرماه 1403 (از روز سه شنبه) این دو کاوش آغاز می شوند و تا آبان ماه ادامه خواهد داشت.
به گفته مدیر پایگاه میراث ملی ری، کاوش باستان شناسی دژ رشکان پس از حدود 17 سال و تپه چشمه علی با گذشت حدود 25 سال دوبار از سر گرفته می شوند.
این باستان شناس اضافه کرد: دانشگاه شهید بهشتی در تپه باستانی چشمه علی و من در دژ رشکان، پژوهش و کاوش باستان شناسی این محوطه ها را انجام می دهیم.
افروند گفت: همکاری پایگاه ملی ری با دانشگاه شهید بهشتی بر پایه تفاهم نامه ای است که این دانشگاه با پژوهشگاه میراث فرهنگی وگردشگری و اداره کل میراث فرهنگی استان تهران بسته است.
مدیر پایگاه میراث ملی ری ادامه داد: این پایگاه علاوه بر پروژه های متعددی که در دو محوطه باستانی مهم تپه میل و دژ رشکان اجرا کرده است اکنون آغازگر این حرکت مهم و در حقیقت تحول جدی علمی-پژوهشی در پهنه باستانی ری با دیرینگی بیش از 8 هزاره است.
افروند اظهار کرد: این دو برنامه مهم باستان شناسی حاصل تعامل، همکاری و حمایت های ارزنده اداره کل پایگاه های ملی و جهانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اداره کل میراث فرهنگی استان تهران و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری است و بالطبع حضور و همکاری یکی از موفق ترین گروه های باستان شناسی ایران، یعنی دانشگاه شهید بهشتی خود فرصت ارزشمند و نویدبخش همکاری های علمی گسترده ای با پایگاه ملی ری خواهد بود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}