برداشت 72 هزار تن سیب زمینی از مزارع تربت حیدریه آغاز شد

علیرضا قادری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بخش عمده کشت سیب زمینی مربوط به تربت حیدریه و به خصوص جلگه رُخ بوده که قطب تولید این محصول در استان خراسان رضوی است.

علیرضا قادری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بخش عمده کشت سیب زمینی مربوط به تربت حیدریه و به خصوص جلگه رُخ بوده که قطب تولید این محصول در استان خراسان رضوی است.

وی ادامه داد: ارقام کشت شده سیب زمینی در بخش رُخ شامل «اگریا، سانته، بانبا، فونتانه، پیکاسو، لیدی رزتا، جلی، کارسو، آریندا، کلومبا، ساگیتا، پانامرا، کارلیا، دوناتا و ادونی» است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه بیان کرد: استفاده از ارقام اصلاح شده و کود دامی، شیمیایی و ریزمغذی، مبارزه به موقع با آفات و بیماری ها، کنترل علف های هرز، رعایت عملیات به زراعی از جمله اجرای 95 درصدی آبیاری تحت فشار و نیز تغذیه تکمیلی باعث شده، مزارع سیب زمینی این منطقه از نظر کمیت و کیفیت تولید در وضعیت بسیار مناسبی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه کشت سیب زمینی در تربت حیدریه از اواخر اردیبهشت آغاز شد و تا پایان خردادماه ادامه داشت، افزود: فصل برداشت نیز از نیمه شهریور آغاز شد و تا نیمه مهرماه ادامه دارد؛ به طور متوسط از هر سه تن بذر سیب زمینی در هکتار، 45 تن محصول برداشت می شود.

قادری گفت: سیب زمینی تولید شده در شهرستان به کارخانه های صنایع غذایی و به عنوان "سیب زمینی بذری" به کل استان خراسان رضوی ارسال می شود.

قادری تاکید کرد: قرار گرفتن این محصول در طرح تحول اقتصادی، راندمان مناسب این محصول در سال گذشته و قیمت قابل قبول آن در بازار، از جمله مهمترین عوامل تشویق کشاورزان به کشت سیب زمینی در منطقه است.

به گزارش ایرنا، جلگه رُخ 20 هزار هکتار اراضی کشاورزی دارد که انواع محصولات کشاورزی و باغی در این اراضی کاشته می شود.

بخش رُخ تربت حیدریه به مرکزیت رباط سنگ با جمعیتی افزون بر 37 هزار نفر دارای 53 روستا، 2 شهر، 47 دهیاری و 2 هزار و 22 کیلومتر مربع وسعت و در 35 کیلومتری شمال شهرستان تربت حیدریه قرار دارد.

مرکز شهرستان 225 هزار نفری تربت حیدریه با مزیت های مختلف در حوزه کشاورزی، معدن، صنعت و تجارت در 150 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.

نظرات

captcha