معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان تهران اعلام کرد

ارجاع 3634 پرونده به مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه استان تهران در سال 1403

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان تهران گفت: میزان پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه استان تهران در سال 1403، تعداد 3634 مورد بوده است که تاکنون از این تعداد 281 مورد به سازش موقت رسیده اند.

به گزارش ایسنا، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان تهران  و صوفی مدیر کل نظارت دیوان عالی کشور از 2 مرکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در شهر تهران بازدید کردند.

معاون قضایی رییس کل دادگستری تهران بیان داشت: با توجه به  ظرفیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه باید ارجاعات غیر از طلاق توافقی هم به این مراکز صورت گیرد.

وی تصریح کرد: بر اساس گزارش دریافتی از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه میزان پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه استان تهران در سال 1403، تعداد 3634 مورد بوده است که تاکنون از این تعداد 281 مورد به سازش موقت (سازش موقت شامل پرونده  زوجینی می شود که شش ماه از سازش و انصراف از طلاق آنان گذشته است) رسیده اند.

نیکوکار افزود: با سنجش نسبت زوجین سازش یافته به تعداد زوجین متقاضی طلاق در مراکز مشاوره خانواده قوه قضائیه در استان تهران مشخص گردید که تاکنون تعداد 604 مورد سازش پایدار حاصل گردیده است. (سازش پایدار شامل پرونده زوجینی می شود که 12 ماه از سازش و انصراف از طلاق آنان گذشته است و تاکنون به مراکز مشاوره خانواده جهت ثبت مجدد درخواست طلاق مراجعه ننموده اند.

صوفی مدیر کل نظارت دیوان عالی کشور گفت: مراکز مشاوره باید گزارش دقیق از ورودی پرونده ها به مراکز خود داشته باشند تا در زمان گزارش گیری با مشکل روبرو نشوند.

وی افزود: مدیران افزایش میزان صلح و سازش در جامعه تأثیر بسزایی دارد و موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود.

انتهای پیام

نظرات

captcha