هیئت های جنبش های فتح و حماس در قاهره با یکدیگر رایزنی می کنند

جنبش های فتح و حماس روز چهارشنبه در قاهره درخصوص جنگ نسل کشی در غزه که وارد دوازدهمین ماه خود شده و برقراری آشتی ملی رایزنی خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، جنبش آزادیبخش ملی فلسطین (فتح) اعلام کرد که هیئتی از این جنبش فردا چهارشنبه (11 مهرماه) به منظور گفت وگو درخصوص جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در نوار غزه و دستیابی به آشتی فلسطینی با رهبران جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در قاهره دیدار خواهد کرد.

براساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، جنبش فتح با صدور بیانیه ای اعلام کرد هیئت جنبش فتح روز چهارشنبه عازم قاهره می شود و این هیئت متشکل از «محمود العالول» معاون رئیس این جنبش، «عزام الاحمد» عضو کمیته مرکزی این جنبش و عضو کمیته اجرایی ساف و «روحی فتوح» رئیس شورای ملی فلسطین است.

در این بیانیه آمده است، اعضای این هیئت با رهبران جنبش حماس اوضاع فلسطین درسایه جنگ نسل کشی در نوار غزه و راه های امدادرسانی به ساکنان این باریکه را مورد بررسی قرار خواهند داد.

از ابتدای جنگ، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا جنگی ویرانگر را علیه مردم غزه به راه انداخته و بیش از 132 هزار فلسطینی شهید و زخمی شده اند. در این جنگ علاوه بر تخریب گسترده و گرسنگی که جان صدها کودک فلسطینی را گرفته و یکی از بدترین فجایع انسانی در جهان محسوب می شود، بیش از 10 هزار فلسطینی دیگر هم مفقود شده اند.

رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن 2 قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعمل های دیوان بین المللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسل کشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه می دهد.

با گذشت 361 روز از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رزمندگان مقاومت همچنان ضربات سنگینی را به اشغالگران وارد می کنند و با تغییر روش های مبارزه خود، کمین های پیچیده و جنگ چریکی علاوه بر وارد کردن دشمن به یک جنگ فرسایشی، ارتش رژیم اشغالگر را سردرگم کرده اند.

پیشتر وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد شمار قربانیان عملیات رژیم صهیونیستی در نوار غزه از هفتم اکتبر 2023 به 41 هزار و 615 شهید و 96 هزار و 359 زخمی رسیده است.

اختلافات میان جنبش فتح و حماس از سال 2007 میلادی آغاز شد و میانجی گری ها و توافقنامه های متعدد نتوانست این اختلافات را حل کنند.

انتهای پیام

نظرات

captcha