تصمیم دولت برای خروج از اقتصاد

وزیر جهاد کشاورزی گفت: رییس جمهور و هیات دولت بر واگذاری امور به بخش خصوصی مصمم است و سپردن اقتصاد به دست مردم و خروج از اقتصاد دولتی مطابق با سیاست های کلی نظام ذیل اصل 44 قانون اساسی را سرلوحه کار خود قرار داده است.

به گزارش مشرق، غلامرضا نوری قزلجه شامگاه پنجشنبه در گرامیداشت روز ملی صنعت و معدن در تبریز اظهار داشت: حادثه دلخراش طبس و جان باختن دردناک جمعی از هموطنان عزیز ما در این حادثه قلوب ایرانیان را به درد آورد و امید است که دیگر شاهد حوادثی از این دست نباشیم.

نوری با اشاره به پیشرفت های قابل توجه کشور در بخش صنعت و معدن به ویژه در بخش خصوصی گفت: دولت چهاردهم علاوه بر وفاق در بخش های سیاسی، اداری و اجرایی به دنبال وفاق مؤثر در همکاری بخش خصوصی و دولتی است.

وی در همین رابطه افزود: رییس جمهور و هیات دولت بر واگذاری امور به بخش خصوصی مصمم است و سپردن اقتصاد به دست مردم و خروج از اقتصاد دولتی مطابق با سیاست های کلی نظام ذیل اصل 44 قانون اساسی را سرلوحه کار خود قرار داده است.

نوری از عزم دولت دکتر پزشکیان برای رفع موانع کسب و کار در راستای مشارکت حداکثری بخش خصوصی گفت و تاکید کرد: آذربایجان شرقی استان پیشتاز در مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی در طرح های توسعه است و بیش از 95 درصد سرمایه گذاری توسط صنعت گران و فعالان بخش خصوصی انجام شده است.

وزیر جهادکشاورزی از پایبندی دولت به اصل حکمرانی خوب و توسعه پایدار خبر داد و گفت: دولت بنا دارد با احترام به حق نسل های آینده از منابع موجود به نحو احسن بهره برداری کند با این فرض دریاچه ارومیه و دیگر منابع و سرمایه های طبیعی کشور به سمت تخریب حرکت نخواهد کرد.

نوری سه ضلع؛ دولت، مردم و جامعه مدنی و متخصصان را اضلاع مثلث حکمرانی خوب برشمرد و گفت: توسعه در هر جامعه ای محصول تعادل، تعامل و تبادل این سه بخش است و دولت چهاردهم به دنبال پیشرفت و توسعه کشور با هم افزایی و ارتباط منطقی این سه بخش برای تحقق رفاه و آرامش اجتماعی است.

وزیر جهادکشاورزی در این نشست از صنعتگران و سرمایه گذاران بخش خصوصی آذربایجان شرقی برای توسعه، آبادانی و پیشرفت بیش از پیش استان دعوت به همکاری کرد.

آذربایجان شرقی باید به عنوان پایتخت اقتصادی کشور یاد شود

محمدصادق مفتح، قائم مقام وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این مراسم، با تأکید بر اینکه راه حل مشکلات فعالان اقتصادی به خصوص در بروکراسی های اداری، ایجاد هسته های همکاری و همفکری است، گفت: تفویض حداکثر اختیارات ممکن به بخش غیردولتی، سیاست اصلی وزارت صمت است و بسیاری از فعالیت ها و خدمات توسط خانه های صنعت انجام می شود.

وی خاطرنشان کرد: وزارت صمت آمادگی دارد کارگروه های مشترک در سطح ملی و استان ها تشکیل یافته و اموری با قابلیت واگذاری به بخش های غیردولتی را به انجام برساند.

قائم مقام وزارت صمت با اشاره به اینکه چنانچه کار توسط تشکل های صنعت انجام شود، به نفع توسعه صنعتی و کوچک کردن بدنه دولت خواهد بود، گفت: تشکل ها به عنوان مرکز تجمع فعالان اقتصادی، می توانند بهترین، صادق ترین و مؤثرترین مشاور مدیران ارشد کشور باشند و تا به امروز نیز کشور از پیشنهادات تشکل ها بهره های زیادی برده است.

مفتح خاطرنشان کرد: آذربایجان شرقی به عنوان یکی از بزرگ ترین قطب های تولید، صنعت، معدن و تجارت کشور است که باید به عنوان پایتخت اقتصادی کشور یاد شود.

نظرات

captcha