اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/گلستان یک متخصص تغذیه در گرگان با اشاره به اینکه مشکلات جسمی و ذهنی دانش آموزان در مدرسه با کمبود تغذیه و الگوهای غذایی ارتباط نزدیکی داشته و تاثیر مستقیمی بر یادگیری آنها می گذارد، در خصوص اینکه چه تغذیه ای مناسب آنها است، توضیحاتی ارائه کرد.
مریم ابومردانی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، خواب کافی و خوردن وعده صبحانه در کودکان و نوجوانان را به صورت معمول به خصوص در دوران تحصیل آنها ضروری دانست و اظهار کرد: مسئله تغذیه دانش آموزان در مدارس تحت تاثیر وعده صبحانه و خواب کافی آن ها در طول شبانه روز است به گونه ای که دانش آموزی که زمان استراحت آن به قدر کفایت نبوده در هنگام خوردن وعده صبحانه بی اشتها شده و معمولا میلی به خوردن غذاهای سالم در مدرسه نیز نخواهد داشت.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گرگان با اشاره به اینکه هر چقدر سن افراد کمتر باشد نیاز به مدت زمان بیشتری برای خواب و استراحت دارند، گفت: نیاز به خواب در طی شب در کودکان و نوجوانان 9 یا 10 ساعت و در بزرگسالان 6 تا 8 ساعت است در صورتی که این روند کامل نشود افراد در زمان خوردن صبحانه بی اشتها می شوند و یک یا 2 ساعت بعد دچار افت قند خون شده و آنجاست که به سراغ انتخاب های غذایی نامناسب می روند.
مریم ابومردانی ادامه داد: باید توجه داشت خوراکی هایی که در مدارس در دسترس قرار دارند حاوی چربی و قند زیادی بوده و یا از غلات تصفیه شده در تولید آن ها استفاده شده است مانند بیسکوئیت ها، کیک ها و شکلات ها که به صورت لحظه ای قند خون را بالا می برند ولی متاسفانه یک ساعت بعد از مصرف فرد دوباره دچار افت قند خون شدید در بدن می شود.
وی با بیان اینکه این رفتارهای غلط در طول زمان منجر به مشکلاتی برای کودکان و نوجوانان خواهد شد، اظهار کرد: این روند تکراری در طول زمان افزایش وزن، چاقی و عوارض ناشی از آن مانند، کبد چرب، دیابت و سندروم متابولیک که یکی از اجزای اصلی آن چاقی شکمی است را در پی خواهد داشت.
ابومردانی در ادامه ضمن استفاده نکردن از مواد غذایی خیلی شیرین در وعده صبحانه کودکان و نوجوانان گفت: برای جلوگیری از افت قند خون در طول زمانی که دانش آموز در مدرسه است باید در وعده صبحانه مربا، عسل، شیره ها و عموماً مواد غذایی خیلی شیرین جزء کوچکی از صبحانه باشد و یا اصلا به خاطر افت قند خون آتی در صبحانه گنجانده نشوند.
این متخصص تغذیه به استفاده از غذاهای پروتئین دار و نان های سبوس دار در وعده صبحانه توصیه کرد و افزود: نان جو، عدسی، تخم مرغ و لبنیات مانند شیر که حاوی انرژی، چربی های مفید، کلسیم و ویتامین D است و به خاطر وجود پروتئین سیر کنندگی بالایی دارد، جزو مواد غذایی سالم در وعده صبحانه کودکان و نوجوانان محسوب می شود.
وی با اشاره به اهمیت وعده تغذیه دانش آموزان در مدارس بیان کرد: لقمه های آماده و بسته های تغذیه ای که شامل سیب زمینی و تخم مرغ آب پز، انواع میوه ها، شیر پاکتی، مغز دانه ها، پسته خام، بادام خام و نخودچی و کشمش و گاهی کیک خانگی که مادران با مواد اولیه سالم درست کرده اند، می تواند انتخاب مناسبی باشد.
ابومردانی ضمن توصیه به خانواده ها در خصوص بالا بردن آگاهی تغذیه ای از منابع قابل اعتماد بیان کرد: از والدین عزیز خواهش می کنم آگاهی های تغذیه ای خود را از منابع درست و قابل اعتماد بالا ببرند و آن را رعایت کنند زیرا هنگامی که والدین رفتار مناسبی داشته باشند بچه ها هم به تدریج به آن رفتار درست عادت خواهند کرد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}