اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
سید عباس عراقچی که برای شرکت در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک به سر می برد، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در نیویورک در پاسخ به این سوال که «در مذاکرات متعددی که با اروپایی ها داشتید، غیر از موضوع لبنان، چه موضوعات دیگری مطرح شد؟» گفت: بحث لبنان و منطقه، بحث اصلی است. بحث اوکراین و اتهاماتی که به تازگی درباره همکاری نظامی ایران با روسیه مطرح شده، طبیعی بود که مطرح می شد و توضیحات لازم از طرف ما داده می شد.
سید عباس عراقچی که برای شرکت در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک به سر می برد، در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در نیویورک در پاسخ به این سوال که «در مذاکرات متعددی که با اروپایی ها داشتید، غیر از موضوع لبنان، چه موضوعات دیگری مطرح شد؟» گفت: بحث لبنان و منطقه، بحث اصلی است. بحث اوکراین و اتهاماتی که به تازگی درباره همکاری نظامی ایران با روسیه مطرح شده، طبیعی بود که مطرح می شد و توضیحات لازم از طرف ما داده می شد.
تنها از طریق مذاکره می توانند به مسیر اعتمادساز برسند
وزیر امور خارجه ایران افزود: بحث مذاکرات هسته ای نیز یکی از محورها بود که با همه کشورها مطرح می شد؛ همه اینها می دانند هیچ راه دیگری برای کسب اطمینان از صلح آمیز بودن برنامه هسته ای ایران، غیر از مذاکره وجود ندارد. اگر نگرانی هایی دارند تنها از طریق مذاکره می توانند به یک مسیر اعتمادساز برسند. هیچ راه دیگری وجود ندارد؛ نه از طریق تحریم، نه از طریق فشار و نه از طریق تهدید.
تحریم قطعا راه حل مشکلات نیست
عراقچی که مذاکره کننده هسته ای پیشین ایران در گفت وگو با گروه 1+5 بود و در مذاکرات توافق هسته ای ایران موسوم به برجام نیز نقش داشت، تصریح کرد: من در همه جلساتی که با کشورهای اروپایی داشتم، گفتم که شما می توانید مسیر مذاکره را انتخاب کنید، مسیر تحریم را هم می توانید، انتخاب کنید.
وزیر امور خارجه ایران افزود: مسیر تحریم در برنامه هسته ای ایران، ایران را از 20 سانتریفیوژ «آی آر 1 » به هزاران سانتریفیوژ پیشرفته «آی ار 6» رساند. در بحث صنایع دفاعی ایران که روزی در جنگ تحمیلی، یک فشنگ به ما نمی دادند و تحریم می کردند، الان خودشان معترض هستند که چرا مثلا موشک پیشرفته به این کشور یا آن کشور می دهید.
عراقچی تصریح کرد: اینها نتیجه تحریم است. تحریم ها موجب شده است، ظرفیت های درونی جمهوری اسلامی ایران و ما شکوفا شود و به مرحله بهره برداری برسد.
وی تاکید کرد: تحریم قطعا راه حل مشکلات نیست بلکه به مشکلات اضافه می کند. این بحث ها بین ما ( ایران و کشورهای اروپایی) صورت گرفت و درخواست برای ورود به عرصه گفت وگو و مذاکره، جو غالب کنونی در مذاکرات ما است.
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور اسلامی ایران پس از شرکت در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سالانه سازمان ملل در بدو ورود به تهران گفت: درباره برجام گفت وگوهایی انجام شد، دغدغه های خود را با کشورهای اروپایی مطرح کردیم و قرار شد وزرای امور خارجه این مساله را دنبال کنند. اعلام کردیم که ما برجام را پاره نکردیم و این ترامپ بود که این کار را کرد، آنها نیز پذیرفتند. تلاش بر این است که با گفت وگو این روند و تحریم ها و روندی که در کشور ما ایجاد کرده اند را پیگیری کنیم.
رئیس جمهور در هفتاد و نهمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد نیز با اشاره به تحریم ها علیه ایران به ویژه تحریم های آمریکا و نیز خطاب به مردم آمریکا از رفتار دولت آمریکا با ایران بصورت طعنه آمیزی انتقاد و خطاب به دولت ها تاکید کرد: پیام من به همه دولت هایی که راهبردی غیرسازنده در قبال ایران در پیش گرفته اند این است که از تاریخ درس بگیریم. ما می توانیم از این محدودیت ها فراتر رویم و دوران جدیدی را آغاز کنیم. این دوران جدید با به رسمیت شناختن دغدغه های امنیتی ایران و هم چنین کار مشترک بر سر مسأله های مشترک شروع می شود.
رئیس جمهور گفت: «تحریم ها، سلاحی مخرب و غیرانسانی هستند که با هدف فلج کردن اقتصاد کشور اعمال می شوند. محرومیت از دسترسی به داروهای حیاتی، یکی از دردناک ترین پیامدهای تحریم ها است که جان هزاران انسان بی گناه را به خطر می اندازد. این اقدام، نه تنها نقض آشکار حقوق بشر، بلکه جنایتی علیه بشریت است.
رئیس جمهور ادامه داد: «ملت ما، در طول سال های گذشته، با تحمل سختی های فراوان ناشی از تحریم ها، نشان داده است که در برابر ظلم و ستم ایستادگی می کند. اگرچه زخم های ناشی از تحریم ها بر پیکره جامعه ما عمیق است، اما مواجهه با این تجربه تلخ، ما را به ملتی قوی تر، با اراده ای پولادین و خودباور تبدیل کرده است.
پزشکیان سخنان خود را در سازمان ملل چنین پایان داد: ایران آمادگی دارد برای ساختن دنیایی بهتر با قدرت های جهان و همسایگانش، مراودات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی مؤثر و از جایگاه برابر داشته باشد. پاسخ مناسب به چنین پیامی که از ایران صادر می شود، اعمال تحریم های بیشتر نیست، بلکه اجرای تعهدات قبلی در رفع تحریم ها برای بهبود واقعی شرایط اقتصادی مردم ایران است و زمینه سازی برای توافق های بیشتر.من امیدوارم این صدا از ایران امروز به خوبی شنیده شود.
{{name}}
{{content}}