اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال گذشته و امسال، خوشبختانه با چالشی در زمینه کمبود نیروی معلم و ساماندهی نیروی انسانی در سطح استان قزوین مواجه نشدیم.
وی افزود: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند قطعا راه شهید سیدحسن نصرالله محکم تر ادامه خواهد داشت و ما به زودی شاهد پیروزی جبهه مقاومت و مسلمانان در مقابل استکبار جهانی به ویژه آمریکا و باند تروریستی رژیم صهیونیستی خواهیم بود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به پیام رهبر انقلاب در خصوص اتفاقات اخیر لبنان گفت: ما در آموزش و پرورش وظیفه داریم از هر ظرفیتی برای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب استفاده کنیم و مسئله جهاد تبیین و ایجاد آمادگی در نسل نوجوان را با معرفی هر چه بهتر شخصیت های بزرگی مانند سیدحسن نصرالله و ایجاد خروش در نسل نوجوان برای مقابله با رژیم صهیونیستی ایجاد کنیم.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اجرای پروژه مهر و بازگشایی مدارس بیان کرد: آموزش و پرورش استان قزوین برای ارتقای نظام تعلیم و تربیت بسیار تلاش می کند، به ویژه اینکه مهرماه سال 1403 با همت همه همکاران با کمترین چالش آغاز شد و امیدواریم سال تحصیلی جدید، سالی موفق و پویا برای همه دانش آموزان باشد.
کاظمی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش لزوما موظف به آموزش دانش آموزان نیست بلکه مباحث تربیتی هم از اهم موضوعاتی است که باید در این نهاد بدان تمرکز و پرداخته شود. با برنامه ریزی صورت گرفته برای جذب نیروی انسانی در سال گذشته و امسال، خوشبختانه با چالشی در زمینه کمبود نیروی معلم و ساماندهی نیروی انسانی در سطح استان قزوین مواجه نشدیم.
این مسئول با بیان اینکه جریان تعلیم و تربیت با آغاز مهر شروع می شود اما حرکت اصلی پس از بازگشایی مدارس رقم می خورد، گفت: اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین هدفی است که در مدارس باید دنبال شود. تحول یک امر کاملاً تدریجی است و نیازمند آن است که همه ارکان آموزش و پرورش از مسئولان گرفته تا کادر اجرایی و مدیران و معلمان مدارس به عنوان بازوان اصلی تحول آفرینی به یک درک مشترک در امر تحول برسند.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: برای تحقق مسئله مهم تحول در نظام آموزش و پرورش باید یک عزم ملی در مدارس ایجاد کنیم که نیازمند برنامه ریزی می باشد و راهکار این امر در نقشه راه سند تحول بنیادین پیش بینی شده است.
وی تأکید کرد: یکی از برنامه ها و راهکارهای جدی تدوین شده در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، الگوی مدرسه تراز سند تحول بنیادین است که برای این امر 20 درصد مدارس عادی دولتی و 50 درصد مدارس خاص اعم از نمونه، شاهد، سمپاد و غیردولتی در این طرح برای امسال در اولویت قرار گرفتند که باید این الگو به شکل جدی در مدارس اجرا شود و نیاز به توانمندسازی مدیران و معلمان دارد.
کاظمی با تاکید بر اینکه خلاقیت و نوآوری باید با برنامه ریزی درست در دانش آموزان ارتقا پیدا کند تا موجب شکوفاسازی استعدادها شود، افزود: در این راستا باید مدیران با ایجاد محیط های متنوع یادگیری تلاش کنند تا تربیت چند ساحتی در مدارس محقق شود.
وی در پایان سخنانش گفت: از جمله محیط های متنوع یادگیری پژوهش سراها، آزمایشگاه ها و کارگاه ها می باشد که باید روی این مراکز آموزشی تمرکز شود همچنین ضرورت دارد مسئولان در مدارس حضور و نظارت جدی داشته باشند تا از نزدیک شاهد اقدامات انجام شده در مدارس باشند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}