اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: بیش از 12 هزار و 600 سالمند در استان اردبیل از خدمات مستمر توانبخشی و حمایتی بهره مند هستند.
وی تصریح کرد: از 13 مرکز خدمات توانبخشی به سالمندان سه مرکز روزانه، یک مرکز ویزیت در منزل و مابقی نیز خدمات شبانه روزی را به جامعه سالمندان ارائه می کنند.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل گفت: بیش از 500 نفر از سالمند از خدمات مستمر توانبخشی را در حوزه بهداشتی و درمانی دریافت می کنند و ضرورت دارد به تناسب افزایش سالمندی در استان توسعه این مراکز به ویژه مراکز ویزیت و پرستاری در منزل افزایش پیدا کند.
رضایی تکریم سالمندان را حلقه مفقوده در این بین عنوان کرد و افزود: با راه اندازی مراکزی نظیر مراکز رایحه امید تلاش بر این است تا خدمات روزانه به سالمندان ارائه شود تا آنها وضعیت جسمی و روحی مناسب تری را پیدا کنند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این مراکز همکاران ما تلاش می کنند تا کنترل فشار خون، قند خون، مصرف صحیح دارو، ویزیت پزشکی، برگزاری اردوهای تفریحی و گردشگری را انجام داده و آموزش های مختلف همراه با خدمات توانبخشی و فیزیوتراپی، پرستاری و رفع سایر نیازمندی های جامعه سالمندان مورد توجه و دقت نظر قرار گیرد.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل اضافه کرد: امیدواریم با محوریت خانواده ها و همراهی بهزیستی و سایر نهادها بتوانیم فرهنگ احترام و تکریم به سالمندان را به صورت گسترده مورد توجه قرار داده و زمینه جلب رضایتمندی این گروه ارزشمند را فراهم کنیم.
رضایی بیان کرد: نباید سن سالمندی به دوران بی توجهی و غفلت خانواده ها به این سرمایه های گران سنگ تبدیل شود بلکه بهتر است همه با نگاه تکریم آمیز سالمندان را مورد حمایت و همراهی قرار داده و خدمات متنوعی را برای این جامعه مد نظر قرار دهیم.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل یادآور شد: با توجه به افزایش جمعیت سالمندی انتظار می رود در استان اردبیل نیز توسعه مراکز حمایت و همراهی سالمندان با ارائه خدمات متنوع را شاهد باشیم و در این زمینه تشکل ها و نهادهای مردمی و خیریه نیز ورود عالمانه ای را پیدا کنند.
به گزارش تسنیم، در این مراسم از فعالان مراکز توانبخشی سالمندان و سالمندان موفق در عرصه های مختلف تجلیل و تکریم شد.
انتهای پیام/131/.
{{name}}
{{content}}