اورونوف نیم فصل از پرسپولیس جدا می شود؟
هافبک تهاجمی ملی پوش ازبکستانی تیم پرسپولیس همچنان از یک تیم قطری پیشنهاد دارد و ظاهرا می خواهد از این تیم جدا شود.
ایسنا/همدان مدارس تیزهوشان تحت نظر سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با هدف ارتقای سطح علمی دانش آموزان فعالیت می کنند. امکانات این مدارس معمولا از دیگر مدارس بیشتر است برای تحصیل در انها شرایط خاصی در نظر گرفته شده و باید در آزمون ورودی قبول شد.
دبیرستان علامه حلی 1 همدان یکی از پر افتخارترین و قدیمی ترین این دبیرستانها در استان همدان است که در تقاطع بلوارهای ارم و جوان واقع شده که در دو مقطع متوسطه اول و دوم دانش آموزان در آن به تحصیل ادامه می دهند.
با وجود اینکه شهریه تحصیل در مقطع متوسطه دوم این دبیرستان امسال 9 میلیون و 300 هزار تومان بوده اما با خبر شدیم تعداد دانش آموزان پایه دهم رشته ریاضی فیزیک آن 38 نفر هستند.
کلاس 38 نفره پایه دهم رشته ریاضی فیزیک دبیرستان علامه حلی 1 همدان، سبب نگرانی والدین این دانش آموزان شده است چرا که این تعداد دانش آموز در یک کلاس درس آن هم در مدرسه تیزهوشان با استانداردهای این مدارس در تضاد است و به گفته برخی از والدین باعث افت کیفیت و تحصیل این دانش آموزان خواهد شد.
والدین یکی از دانش آموزان گفت: حضور 38 دانش آموز در کلاس درس متوسطه دوم رشته ریاضی فیزیک، ضمن اینکه مغایر با استانداردهای آموزشی است، به طور قطع با استانداردهای این مدارس در تضاد است و باعث افت کیفیت و تحصیل دانش آموزان خواهد شد.
یکی دیگر از والدین که خود فرهنگی است نیز مطرح کرد: تدریس و مدیریت کردن 38 دانش آموز نوجوان بسیار سخت است و کیفیت آموزش این دانش آموزان از سطح متوسط هم پایین تر خواهد بود.
در صورت دو کلاسه کردن دانش آموزان مجبور بودیم از دبیران سطح پایین تر استفاده کنیم
سرپرست اداره استعدادهای درخشان استان همدان با بیان اینکه در سطح استان 135 کلاس درس تیزهوشان داریم، گفت: از این تعداد، 134 کلاس درس کمتر از 26 دانش آموز و حتی یک کلاس 20 دانش آموز دارد اما متاسفانه تعداد دانش آموزان در پایه دهم رشته ریاضی فیزیک دبیرستان علامه حلی 1 همدان بالاتر رفته و استاندارد لازم رعایت نشده است.
روح الله بابایی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا در این باره اظهار کرد: سعی کردیم دانش آموزان این پایه در دو کلاس درس ساماندهی شوند اما بدلیل اینکه برای دبیران این دانش آموزان مقدور نبود برای دو کلاس، دو ساعت متفاوت اختصاص دهند، این امر محقق نشد.
بابایی تاکید کرد: در صورت دو کلاسه کردن دانش آموزان مجبور بودیم از دبیران سطح پایین تر استفاده کنیم و تامین دبیران با کیفیت حال حاضر برای دو کلاس امکان پذیر نبود.
وی با بیان اینکه معمولا در رشته های دبیرستانی مدارس سمپاد ریزش داریم و ممکن است سال آینده تعداد این دانش آموزان بدلیل انتقال و جابجایی به 30 یا 32 نفر کاهش یابد، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا در این کلاس نیز استانداردهای لازم از نظر تعداد دانش آموزان رعایت شود.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}